Hronika

Sprečavao policijske službenike da uđu u stan, gdje je nakon toga pronađena opojna droga

Sprečavao policijske službenike da uđu u stan, gdje je nakon toga pronađena opojna droga
Foto: Policijska uprava Doboj | Sprečavao policijske službenike da uđu u stan, gdje je nakon toga pronađena opojna droga

DOBOJ - ​Policijski službenici Policijske uprave Doboj, 06.07.2023. godine, lišili su slobode lice inicijala Z. S. sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivična djela "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga" i "Omogućavanje uživanja opojnih droga".

​Navedeno lice je uočeno u jednoj ulici u Doboju kako se sastaje sa jednim licem a nakon što je uočilo policijske službenike od sebe je odbacilo nepoznati predmet.

​Istog dana na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres stana kojeg navedeno lice koristi u Doboju, u kojem je zatečeno i lice inicijala S.S. iz Doboja, prilikom čega je pronađeno i oduzeto: šest vrećica u kojima se nalazi zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“ i devet paketića u kojima se nalazi bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Amfetamin spid“ koji su bili namijenjeni za dalju prodaju i dvije digitalne vage.

​Lica inicijala Z.S. i S.S. su odbijala da otvore ulazna vrata stana, nakon čega su policijski službenici radi bezbjednosti  drugih ljudi i njihove imovine i sprečavanja istih da unište ili odbace predmete iz stana, uz pomoć fizičke snage izvršili  ulazak u isti.

​Lice inicijala Z.S. je 07.07.2023. godine, uz Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije