Najprecizniji horoskop za jul Evo koga čeka leto za pamćenje, a za ova 4 znaka najavljen je pravi vrtlog strasti – da li ste među njima?

Jul mesec je u znaku strasti. Horoskopski znakovi žele da se pokažu i uživaju na velikoj pozornici između vrućih flertova i brojnih obožavatelja. Sve to je pojačano snažnom kombinacijom ljubavne planete Venere i Marsa u znaku Lava. Vatrene ljubavne avanture gotovo su neizbežne.

Od 10. jula Mars prelazi u horoskopski znak Device. Od tada će se stvari malo stišavati, a uzbuđeni duhovi se pomalo smirivati, ali ne zadugo.

Ovan
U julu ćete da osetite promenu u ljubavnom vazduhu. Premda volite da rizikujete, ovog meseca ćete da budete malo oprezniji.

Uzećete vremena da razmislite i da prepoznate u čemu zaista uživate i šta tražite u vezi. Osećaćete se osnaženo i sigurno u svoje odluke. Tačno ćete da znate kakvi prijatelji i partneri vam odgovaraju i sa kim volite da provodite vreme.

Bik
Važno je da drugima date slobodu koju i sami cenite. Rutina može da se uvuče u svakodnevicu, ali tražićete avanturu jer je dosada vaš najgori ubica zadovoljstva.

Stvorićete avanture, bilo kroz mala iznenađenja ili spontane izlete, kako bi zadržali vatru strasti. Ostavite svakodnevicu iza sebe i otkrijte nove horizonte zajedno sa svojim partnerom. Pokažite svoju romantičnu stranu i poklanite pažnju punu ljubavi kako bi produbila svoju vezu.

Blizanci

Jul će da bude bučan, uzbudljiv i pun vatre. Uživaćete u riziku i privlačićete ljude koji su jednako spremni da rizikuju poput vas.

Budite spremni na strastvene susrete i uzbudljive avanture od kojih će srce da vam brže zakuca. Dopustite svojoj buntovničkoj strani da vas vodi i otvorite se novim iskustvima. Bićete vatromet strasti i privlačićete druge svojim šarmom.

Rak
Kod vas se u julu mogu pojaviti senke prošlosti koje će prizvati kako pozitivna, tako i manje prijatna sećanja. Ali, neka vas to ne obeshrabri, jer ste jaki, a vaši demoni iz prošlosti vam ne mogu ništa.

Zato uživajte u suncu, toplim danima i letu punom strasti sa starim znancima koje verovatno do danas niste još izbili iz glave. Razmazite se i negujte svoje potrebe dok se ovog meseca prepušte ljubavi i romantici.

Lav
U julu ćete da privlačite ljubavnu pažnju. Ući ćete na pozornicu i odigrati svoju veliku igru s divljom strašću.

Neukroćene emocije tinjaće u vašem srcu dok ćete istraživati granice ljubavi. Vaša prirodna privlačnost izludeće ljude oko vas, a vaš glasan smeh će osvojiti srca. Držite oči otvorene i ljubav će da vas pronađe sama.

Devica
Ako ste u dugoj vezi, možda ćete da osetite da je strast malo splasnula. Ali, ne očajavajte, jer postoji mogućnost da se ponovno oživi, pa čak i da ponovno uživate u senzualnim noćima.

Odvojite vreme da razgovarate sa svojim partnerom o svojim potrebama i željama i zajedno otkrijte nove načine da ponovno zapalite romantični plamen. Mali gest ljubavi i privrženosti može da napravi velike promene, zato budite maštoviti i pokažite svoju romantičnu stranu. Uz otvorenost, komunikaciju i dašak avanture, zajedno možete ponovno da zapalite ljubav u svojoj vezi i da se ponovno duboko povežete. Verujte da ljubav može da raste i da će se leptirići vratiti.

Vaga
U julu ćete da budete u aktivnoj potrazi za ljubavnim prilikama. Mnogo toga se događa, ali ništa trajno neće baš odmah uspeti.

Neka vas to ne obeshrabri, jer imate stila i elegancije. Nemojte da dopustite da vas drugi uznemire, nego ostanite verni sebi i zablistajte u svojoj jedinstvenosti. Vaša posebna osoba će doći, budite strpljiva i ostanite otvorena za nove susrete.

Škorpija
U julu bi mogli da naiđete na ljude koji vas ponekad živciraju, ali mogu da vam budu i jako privlačni. Bićete rastrzani između toga i to će da vas zbunjuje.

Nemojte da se zavaravate površnim utiscima i pogledajte koje su prave namere. Držite se vlastitih vrednosti. Jul vam nudi priliku da pronađete sebe i usput upoznate neke izvanredne ljude. Uronite u jul pun sjajnih susreta i puno leptirića u stomaku.

Strelac
U julu ćete da blistate u svom slobodoljubivom sjaju. Imaćete potrebu za slobodom i nezavisnošću i znaćete da to nije neodgovorno.

Ovog meseca i zvezde će da vas spotaknu da se izrazite i sledite vlastiti ritam. Uživaćete u životu punim plućima i sticati nova iskustva. Vaše otvoreno srce privlačiće ljude koji dele vašu strast za avanturom. Neka vaši snovi i želje postanu stvarnost, pa istražite svet ljubavi na svoj način.

Jarac
U julu ćete da zablistate i bićete viđeni i obožavani. Sa svojim rendgenskim vidom moći ćete tačno da vidite ko nema ozbiljne namere.

Ali, ne brinite, pred kraj meseca će da zablista ljubavni radar, jer vas čeka neko s velikim potencijalom za vezu. Budite spremni da se uključite u ovaj novi susret i otvorite svoje srce za moguće duboke povezanosti. Verujte svojoj intuiciji i dopustite da vas očara julska romantika.

Vodolija

Videćete najbolje u drugima i zarazićete ih svojom čarolijom kako bi iz njih izvukli ono najbolje.

Ljubav igra veliku ulogu ovog meseca jer odišete jedinstvenom energijom koja dira srca. Iz svakog susreta imaćete nešto posebno. Inspiršite se ovim čarobnim vremenom i otvorite se dubokoj povezanosti koja je moguća u ljubavi. Uskoro će vam neko prići. Preplaviće vas emocije, jer nećete očekivali toliko ljubavi i istu hemiju.

Ribe
Ribe su inače pomni promatrači. Međutim, u juli ćete čeznuti i za dodirom, zbog svih tih lepih pogleda oko vas.

Ali, na kraju meseca će vašem čekanju doći kraj, jer vas čeka predivan susret. To će da bude susret od kojeg će srce brže da kuca i koji će da vas odvede u potpuno novu emocionalnu dubinu. Dopustite da vas ponese ova posebna povezanost i otvorite se ljubavi koja vam dolazi. Imate toliko toga da date i pokažete.

 

 

 

 

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.