Opština Bečej svečano ispratila sportiste na 13. Sportsku olimpijadu radnika Vojvodine

sportisti bečej
BEČEJ – Opština Bečej svečano je ispratila takmičare na trinaestu Sportsku olimpijadu radnika Vojvodine, koja počinje danas u Adi i traje do nedelje 9. jula.
Tim povodom u svečanoj sali Skupštine opštine Bečej član Opštinskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam Dane Mandić, predsednik „Saveza sportova opštine Bečej“ Jovan Ječanski i predsednik udruženja „Sport za sve opštine Bečej“ Milorad Rakić poželeli su puno uspeha našim takmičarima.
„Lokalna samouprava u potpunosti stoji iza konkretne podrške sportu u Bečeju i unapređenja sportske infrastrukture. Pomoć klubovima se ne ogleda samo u finansiranju njihovih godišnjih programa, već od 2020. i u vidu uručivanja opreme, finansiranju sportskih manifestacija i svega onoga što klubovi ističu kao svoje prioritete. Smatrali smo da je učešće naših sportista na Sportskoj olimpijadi radnika Vojvodine važno za lokalni sport, sportske klubove i sam Bečej i iz tog razloga smo ih opremili, snosili troškove kotizacije i spremni smo da snosimo troškove prevoza“, istakao je član Opštinskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam Dane Mandić.
Boje Bečeja braniće ukupno 90 sportista sa vođama ekipa i to u muškoj i ženskoj odbojci, košarci u muškoj konkurenciji, zatim u srednjem fudbalu, kao i u plivanju, streljaštvu i kuglanju. Za Bečej će igrati i ekipa malog fudbala i tri plivača firme „Knott autofleks, „Fadip“ će nastupiti u pikadu sa dva igrača, dok će se „Sojaprotein“ predstaviti sa četiri atletičara.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.