On je osumnjičen za ubisto Noe Milivojev: Pogledajte monstruma iz centra Beograda (FOTO)

07.07.2023

13:21

0

Autor: 24sedam

Ovo je prva fotografija osumnjičenog za ubistvo Noe Milivojev (18)

On je osumnjičen za ubisto Noe Milivojev: Pogledajte monstruma iz centra Beograda (FOTO)
Copyright TikTok_noa.diva N O A

Osumnjičeni za ubistvo tiktokerke Noe Milivojev iz Kovilja je - Ognjen D. (33) iz Beograda. Njega je policija uhapsila nakon što su u njegovom stanu u ulici Cara Lazara u centru Beograda pronašli raskomadan leš transrodne tiktokerke.

Foto: Privtna arhiva
 

Kako se saznaje od izvora iz istrage Ognjen D. je veoma nasilan alkoholičar, a koristio je i narkotike, a i ranije bio u emotivnim vezama sa trans devojkama.

- On je pre nekoliko godina imao saobraćajnu nezgodu, u kojoj su mu povređene noge. Nikada se  nije u potpunosti oporavio. Mišići na nogama su mu atrofirali zbog čega je morao da hoda uz pomoć štaka - kažu sagovornici iz istrage.

Ognjen je i u prošlosti u više navrata bio u vezama sa transrodnim osobama koje su ga prijavljivale za nasilje.

- Transrodne devojke koje su bile sa njim u vezi u prošlosti su prijavljivale da ih tuče i šiba kada se napije i nadrogira. Interesantno je da, iako su zvale policiju, nisu podnosile prijave zbog čega nikada nije ni privođen - objašnjavaju upućeni u istragu.

Čim je prijavljen nestanak Noe Milivojev i utvrđeno da je pre nestanka u telefonskom razgovoru sa majkom rekla da ide kod dečka Ognjena D. policijska patrola je otišla kod njega u stan. Ali, on je rekao da Noa nije dolazila kod njega nekoliko dana jer su u svađi. Tada je, takođe, priznao da je u prošlosti zna da nasrne na nju, ali da su to bile ljubavne svađe koje bi brzo oboje zaboravili. 

Tokom prvog razgovora on se ponašao normalno i odgovarao je bez ustezanja, ali kako je prolazilo vreme, a policija mu rekla da je od komšija saznala da je viđen kako iz stana iznosi i baca crne kese za đubre, počeo je da daje kontradiktorne izjave. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike