Duljaj hvali Nikolića i Kanutea dok čeka nova pojačanja: Imam svoje želje, klub radi na tome!

06.07.2023

19:28

0

Autor: A. Š.

Trener Partizana nije bio previše zabrinut posle glatkog poraza od Bohemijansa na pripremama u Sloveniji

Duljaj hvali Nikolića i Kanutea dok čeka nova pojačanja: Imam svoje želje, klub radi na tome!
Igor Duljaj - Copyright Promo/FK Partizan/Sandić foto

Mnogo je posla pred Igorom Duljajem u nastavku Partizanovih priprema za novu sezonu. Jer, na prvoj ozbiljnijoj probi i te kako se videlo da mnogo toga ne štima u igri Valjka.

Ipak, kod mladog trenera razloga za preveliku brigu nema posle glatkog poraza od Bohemijansa (2:0), što je donekle i razumljivo s obzirom da su crno-beli na početku pripremnog perioda i da još nisu kompletirali tim za nastupajuću sezonu.

- U prvih šest-sedam minuta je već bilo pet kornera za protivnika i to znači da su nas oni odmah od početka pritisli i malo smo se izgubili, ali to su normalne stvari za početak priprema. Radimo jako i ne brinem se, biće to sve dobro. Brinu me neke druge stvari, a to je da neki put zaboravio ono što radimo na treninzima, pa se malo zanesemo i radimo nešto što ne bi trebalo, ali to ćemo ispravljati u hodu odmah.

Defanzivni prekidi su i prošle sezone bili „rak rana“ Partizana, čega je i te kako svestan i Duljaj.

- Radićemo na tome i neće biti problema. Loše smo stajali, to je bio slučaj i prošle sezone. Oni su fizički dominantniji od nas. Najbolje je izbeći korner, ali nije to uvek moguće.

Zalaganjem pojedinaca strateg Partizana ne može da bude zadovoljan.

- Pričaću o tome na sastanku – dodao je Duljaj, pa u superlativima pričao o novajlijama Nemanji Nikoliću i Franku Kanuteu.

- S obzirom da je Kanute odradio svega dva treninga nisam hteo da ga forsiram više od 45 minuta da ga ne bi povukla lopta i da bi izbegli neku povredu, ali videli ste da je sjajan igrač. Što se tiče Nikolića, išao je na svaku loptu, zadržao je, nijednu nije izgubio. Biće nam od velike koristi.

Na kraju, nekadašnji vezista Valjka pričao je o nastavku prelaznog roka.

- To je jedna tema o kojoj pričamo već duže vreme, klub radi na tome. Imam neke svoje želje koji su to igrači i nadam se da će doći do realizacije. Ako me pitate koji su to igrači i koje pozicije, to vam u ovom trenutku ne mogu reći – rekao je Igor Duljaj.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike