Izvor: Jutarnji.hr

Priča o neprijatnom iskustvu koje su Splićanin, trudnica i dvogodišnja devojčica doživeli u Splitu, postala je hit na društvenim mrežama.

To je prvi objavio portal Dalmacija Danas, koji je upoznat sa informacijom Splićanina koji se požalio na situaciju koju su doživeli u centru grada u jednom kafiću kada su samo hteli nešto popiti, ali ne i naručiti obrok.

"Ono kada postaneš nepoželjan u svom gradu! Nakon što dva meseca nisam bio u centru Splita, idemo nas troje u šetnju. Nakon nekog vremena na Pjaci odlučujemo da sednemo na piće u kafić. Sedimo za stolom sa cenovnikom pića“, počeo je u svojoj objavi Splićanin.

Dodao je da im je tada došla konobarica i pitala ih na engleskom šta će da jedu, a oni su na maternjem odgovorili da će samo popiti piće.

"Konobarica kaže da možemo da ostanemo samo ako ćemo da jedemo. Molim je da ostane samo malo i da popijemo piće jer mi je žena trudna i ne može više da hoda. Ode ona kod menadžera i vrati se i kaže 'NE MOŽE!' Hvala vlasnicima i osoblju kafića i restorana na Pjaci. Zapitajte se šta ste i kakvi ste kada izbacite trudnu ženu i devojčicu od dve godine zbog par evra “, zaključio je čovek.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.