Rasta hoće da oduzme starateljstvo Ani! Svi detalji porodične drame u jeku skandala: Sve mora preko suda!

04.07.2023

20:44

0

Reper želi da postane samohrani otac

Rasta hoće da oduzme starateljstvo Ani! Svi detalji porodične drame u jeku skandala: Sve mora preko suda!
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Situacija u kojoj se nalazi Ana Nikolić, a o kojoj svi bruje danima nakon što je prekinula saradnju sa Sašom Mirkovićem, razlog je i njene svađe sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom.

Kako saznaje 24sedam, reper ima u planu da joj oduzme starateljstvo nad ćerkom Tarom, zbog čega je ona burno reagovala i u medijima započela svađu govoreći loše o njemu. Zbog navodne droge i alkohola, Đurić je najpre razgovarao s pevačicom o ćerki i brizi o njoj, ali ona nije želela da čuje da Rasta jedini vodi računa o Tari. Tako je Rasta odlučio da preuzme stvari u svoje ruke kada je odluka o starateljstvu u pitanju, te sada samo preko advokata komuniciraju.

Printscreen YouTube/Ami G Show
Ana Nikolić

- Anine i Rastine svađe upravo su bile zbog njenog lošeg načina života, a on joj je prebacivao da dete ne treba tako da živi. Zato su prve svađe krenule jer on ima u planu da joj oduzme starateljstvo. Ona neće da čuje za to, zato ga je pljuvala po medijima, ali Stefan neće odustati od toga da postane jedini staratelj Tari - kaže naš izvor blizak reperu, te dodaje da pevačica ima problem već duži vremenski period.

- Zato kao da je se odrekao i rođeni brat Marko, majka se povukla jer ne može da utiče na nju, a ima jednog prijatelja koji posebno loše utiče na nju i koji ju je u sve to uvukao - zaključuje naš izvor.

24sedam/Katarina Mihajlović
Stefan Đurić Rasta

Kontaktirali smo Rastu, ali do objavljivanja teksta nismo dobili odgovor na pitanja o ovoj temi, dok nam je Nikolićeva umesto konkretnog komentara samo poslala reperov broj telefona.

Podsetimo, Ana je najpre objavila na Instagramu da je Saša Mirković "nečovek", a onda je on objavio snimak kako bi dokazao zašto s njom nije bila moguća saradnja, te tvrdio da pevačica uzima drogu kristal met, kao i da pije alkohol. 

Inače, nakon razvoda Ane i Raste ćerka Tara dodeljena je majci, a njihov tadašnji advokat Borivoje Borović otkrio je detalje i o alimentaciji.

- Rasta je sam u polje za alimentaciju upisao 2.000 evra. Ana je tražila mnogo manje. Ćerka Tara biće poverena Ani, a Rasta će je viđati kad god poželi i najavi se. Ovo je najmirniji razvod koji sam imao - rekao je 2017. godine advokat.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike