Gde možete da gledate drugi meč Novaka Đokovića na ovogodišnjem Vimbldonu 1Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Srpski teniser Novak Đoković u sredu igra svoj drugi meč na ovogodišnjem Vimbldonu, a protivnik će mu biti Australijanac Džordan Tompson.

Organizatori turnira objavili su da je ovaj meč treći po redu na Centralnom terenu, na kojem program počinje od 14.30 sati, a Đoković će na teren izaći posle duela u konkurenciji teniserki u kojima se sastaju Kasatkina – Buraž i Švjontek – Soribes Tormo. S obzirom na kašnjenja prethodnog dana zbog kiše, zvanično se predviđa da će Novak danas na teren oko 18.30 sati.

Đoković je u prvom kolu pobedio Argentinca Pedra Kaćina (6:3, 6:3, 7:6), dok je Tompson posle velikog preokreta eliminisao Anerikanca Brendana Nakašimu posle pet setova (2:6, 2:6, 6:4, 7:6, 6:3).

Najbolji teniser sveta je veliki favorit u duelu sa Australijancem, koji je trenutno 70. igrač na ATP listi.

Novak Đoković je sedam puta trijumfovao na Vimbldonu, od 2017. nije izgubio meč na ovom turniru, a prošle godine je osvojio trofej nakon što je u finalu bio bolji od Nika Kirjosa.

Direktan prenos meča 2. kola Vimbldona između Novaka Đokovića i Džordana Tompsona možete gledati na Sport klubu 1 i RTS 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari