0
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic (L) and Yam Madar react during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 3 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VAŽNE VESTI ZA PARTIZAN: Hoće ga nazad u domovini, ali on po svaku cenu želi da ostane među crno-belima!

Objavljeno: 04.07.23 u 16:55

Pokazao je zbog čega je veoma važan igrač tima Željka Obradovića

Izraelski plejmejker Jam Madar odlučio je da ostane u Partizanu uprkos unosnoj ponudi koju je dobio iz Hapoela iz Jerusalima. Madar, koji je imao priliku da igra Letnju ligu za Boston Seltikse, kao i da promeni klub u Evropi, donio je odluku da ostane u crno-belom dresu.

Prema izraelskim medijima, Hapoel je poslao privlačnu ponudu Jamu Madaru, ali je on odlučio da ostane verni Partizanu. Vlasnik Hapoela, Matan Adelson, želeo je da dovede ovog talentovanog plejmejkera u svoj tim koji vodi srpski stručnjak Aleksandar Džikić.

Međutim, Madar je odlučio da mu nije interesantno igranje u Evrokupu ili povratak u domovinu te će ostati u Partizanu, osim ukoliko ne dobije poziv iz NBA lige.

Ova odluka Jama Madara donosi veliku radost navijačima Partizana, koji su prepoznali njegovu vrednost i doprinos timu. Njegovo ostajanje pruža stabilnost i kontinuitet u igračkom kadru, što će biti od ključnog značaja za ostvarenje sportskih ciljeva kluba u narednoj sezoni. Navijači s nestrpljenjem očekuju njegove buduće nastupe u crno-belom dresu i veruju da će Madar i dalje pružati izvanredne igre na parketu.

60
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter