Muzika

Severina objavila još dvije pjesme s novog albuma

Severina objavila još dvije pjesme s novog albuma
Foto: Matea Smolčić Senčar | Severina objavila još dvije pjesme s novog albuma

Nakon što je 27. juna objavila prve dvije pjesme s novog albuma "Sorry", naslovnu pjesmu "Sorry" te "Metak" feat. Nucci, a koje su u samo sedam dana pogledane 1,8 miliona puta, Severina je danas u podne objavila još dvije nove pjesme: "Pravda za ljubav" te "Nebo" feat. Sandi i KIMMV, saopšteno je iz PR službe popularne Seve.

Kako navode, dok je "Pravda za ljubav"  prava ženska energična pjesma, mnogi su s nestrpljenjem iščekivali čuti kako zvuči nova verzija "Neba", pjesme koja je obilježila devedesete.

"Severinu volim i poštujem kao prijateljicu već dugi niz godina. Smatram je definitivno najvećom zvijezdom cijele regije pa mi je ovaj naš duet velika čast i potvrda kvalitete mojih pjesama. 'Nebo' je jedna od pjesama koje su obilježile devedesete, a i moju karijeru u tom vremenu. Kako to zvuči u novom, totalno ludom aranžmanu uz Severinu - poslušajte! Filip Miletić je, kao producent ovog dueta, stvarno ''razvalio'', kako se kaže u narodu. A ja napokon mogu javno pričati o tome, jer vjerujte - nije lako godinu dana raditi na duetu sa Severinom, a morati šutjeti o tome...", kazao je Sandi povodom saradnje sa pjevačicom, a Severina dodala "Let's make Sandi great again!".

Osim "Neba", autor muzike, teksta i aranžmana i za "Pravdu za ljubav" je Filip Miletić, ujedno kompozitor i muzički producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje redatelj Nemanja Novaković.

S A strane Severininog novog albuma, publici još preostaje da čuje i pjesmu "Sto stepeni" feat. L'Amiral, čija se premijera takođe očekuje ovog mjeseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije