Stanje na putevima

saobraćaj intenzitet radovi
SRBIJA – Današnji dan obeleziće letnji uslovi vožnje i dobra prohodnost puteva, u popodnevnim satima očekuje se veći intenzitet saobraćaja na najopterećenijim putnim pravcima.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP ” Putevi Srbije” na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja.

Do 10. 7. 2023. svakog dana osim nedelje u toku svetlog dela dana, izvodiće se radovi na demontaži postojeće i montaži nove žičane ograde, na delu AP E-75, deonica petlja Sirig – petlja Novi Sad Sever, u smeru ka Novom Sadu. Za saobraćaj je zatvoren deo zaustavne saobraćajne trake, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Sombor – Apatin – obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji puta, do 31.12.2023. g. Zatvoren most na Velikom Bačkom kanalu. Alternativni pravac: Sombor – Lugovo – Prigrevica – Apatin.

Radovi na rekonstrukciji kolovoza od centra Vojke do centra Krnješevaca.
Put će biti u potpunosti zatvoren a nadležni apeluju da se koriste alternativni putni pravci preko Busija i Nove Pazove. Radovi bi trebalo da budu završeni početkom avgusta meseca.

Podsećamo da suzbog radova na izgradnji nove petlje Ruma, zatvorene sve ulivno-izlivne rampe na petlji. Alternativni putni pravac iz smera Beograd-Batrovci je petlja Pećinci, dok je iz smera Batrovci-Beograd petlja Sremska Mitrovica

Zbog radova na putu, 4. 6.2023. od 8 do 12 i od 13 do 17 časova, biće obustava saobraćaja, Kraljevo – državna granica sa Crnom Gorom, deonica Ribariće – Mehov Krš. Alternativni pravac je Novi Pazar – Pazarište – Tutin – Mehov Krš – državna granica sa Crnom Gorom.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.