Nova vest
Košarka

Nedelja, 02.07.2023.

17:15

Dirljiv oproštaj Efesa od Micića FOTO

Srpski košarkaš Vasilije Micić napustio je turski Efes i sledeće sezone igraće u NBA ligi.

Izvor: DP

Autor: DP

Dirljiv oproštaj Efesa od Micića FOTO
Foto: Profimedia

Iskusni plejmejker dogovorio je trogodišnji ugovor sa Oklahomom, vredan 23,5 miliona dolara.

Micić je posle pet sezone i dve Evrolige napustio tim iz Istanbula, koji se na dirljiv način oprostio od jednog od najboljeg košarkaša u Evropi.

"Noćas mi srce pati, noćas me duša boli. Teško je kad se voli, kad ostaneš sam", napisao je Efes na društevnim mrežama stihove poznate pesme, koju je Micić pevao posle osvajanja Evrolige u Beogradu prošle godine.

Pored toga, Efes se od Micića oprostio i video snimkom sa njegovim najboljim potezima dok je branio boje turskog velikana.

"Ovo nije zbogom, već hvala. Jedan si od najvažnijih delova sjajnog nasleđa koje je napravljeno. Bio si uzor mnogima svojim karakterom. Hvala ti za sve što si uradio i postigao. Kada god se tvoje ime pomene, biće to posebna priča. Hvala ti za sve, Vaso", stoji u objavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
ABA

Spartak korak bliže ABA ligi VIDEO

Košarkaši Spartaka pobedili su gao gosti Vojvodinu rezultatom 74:73 u prvom meču finala ABA 2 lige i tako napravili veliki korak ka plasmanu u ABA ligu sledeće sezone.

Tanjug

21:30

8 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu