1
Košarka

FOTO: Starsport

’CRNO-BELI’ OSTAJU BEZ JOŠ JEDNOG VAŽNOG IGRAČA: Nakon Lesora sada i on! (FOTO)

Objavljeno: 02.07.23 u 08:35

Da li će tim Željka Obradovića moći bez njih?

Košarkaši Partizana su odigrali fanstastičnu sezonu osvojivši AdmiralBet ABA ligu, u Evroligi igrali su Top 8 fazu, gde su bili nadomak fajnal-fora. ’Crno-beli’ su poveli protiv Real Madrida u seriji 2:0 i kada su svi očekivali da će pred svojim navijačima obezbediti kartu za Kaunas, ali su ’kraljevi’ su preokrenuli i u svom ’Vizinik Centru’ i dobili 3:2.

Na kraju ove sezone Partizan je napustio jedan od nosilaca igre tokom čitave takmičarske godine, Matijas Lesor, koji je potpisao za Panatinaikos. Špekulisalo se da će i Panter napustiti Beograd, međutim, kapiten ’crno-belih’ je produžio saradnju. Sada je odjeknula nova vest, a to je da Dante Eksum napušta tim Željka Obradovića.

 

FOTO: Starsport

Kao njegove nove destinacije pominjale su se Panatinaikos i Monako, ali će se Eksum okušati u najjačoj ligi na svetu i pojačati redove Denvera. On je NBA draftu 2014. godine izabran bio kao peti pik. Austalijnac je u Partizan došao iz Barselone na početku sezone i dopireno da ’crno-beli’ osvoje ABA ligu nakon deset godina.

4
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter