0
Košarka

Danilo Andjusic Yam Madar ABA liga, Finale prva utakmica, Partizan - Crvena Zvezda, Srbija, Beograd 13.6.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MADAR U NBA? Vrlo moguća opcija!

Objavljeno: 01.07.23 u 13:56

Velika ulogu u Partizanu ili borba za mesto u Bostonu?

U toku je letnji prelazni rok, a osim što igrači prelaze iz klubova u klubove, oni isto tako odlaze i ‘preko bare’ kako bi se u Letnjoj ligi nametnuli NBA klubovima. Jedan od tih je i plejmejker Partizana, koji će nastupati za ekipu Boston Seltiksa i tražiti ‘svoje mesto pod suncem’.

Ipak, Boston je pun veoma kvalitetnih NBA zvezda i treba biti realan, teško da će Madar dobiti ugovor. Tu ne trebaju lađe da mu tonu, jer se sada pojavila priča i opcija da se Madar potpiše na dvosmerni ugovor. Šta to znači?

To znači da bi jedan deo sezone nastupao za Bostonov tim iz razvojne lige, a da bi drugi deo bio pri prvom timu. Za sada su sve to samo nagađanja, ali uskoro će biti i mnogo više informacija.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter