FOTO: Nova DekorDom radnja u Novom Sadu: Opremi stan za jedan dan, i to uz veliki popust

Brend DekorDom otvorio je vrata svoje najveće radnje u Srbiji Novosađanima, a prvih nekoliko dana kupcima se nudi veliki popust.
FOTO: Nova DekorDom radnja u Novom Sadu: Opremi stan za jedan dan, i to uz veliki popust
Foto: 021.rs

Za sve kupovine u DekorDom koncept salonu do ponedeljka, 3. jula, dobija se popust od 30 odsto.

Zato je ovo idealna prilika da opremite vaš stan, od najmanjeg kuhinjskog aksesoara, pa sve do kompletnih spavaćih soba i trpezarija.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio 021 (@radio_021)

Opremanje stana napokon ne zahteva obilazak desetina radnji, jer ponuda u DekorDomu podrazumeva kuhinjske krpe, peškire, zavese, posteljinu, tapete i ostale dekoracije, a dostupni su i kreveti, kaučevi, fotelje, trpezarijski stolovi, fantastične dečje sobe, i slično. 
 
 
Osim što je široka, ponuda je i kvalitetna, jer podrazumeva prestižan nameštaj i najmodernije svetske trendove dizajna enterijera.
 
Kada je reč o dečijim sobama izdvaja se svetski poznati brend nameštaja "Caploonba" sa tradicijom dugom 40 godina. To se vidi u sobama jedinstvenog izgleda i kreativnog dizajna, koje su napravljene sa kvalitetom dečijeg života, sna i igre na umu. 
 
 
Ponuda za opremanje spavaćih soba je zaokružena i uključuje sve od dušeka, preko kreveta, pa do kvalitetne posteljine koja omogućava osećaj udobnosti i mekoće pri samom kontaktu sa krevetom.
 
Slično je i sa dnevnim sobama - garniture, trosedi, dvosedi i fotelje dopunjavaju se dekorativnim jastučićima, zavesama i tepisima. 
 
U DekorDomu razumeju da su kuhinja i trpezarija sinonim za toplinu i porodično okupljanje u svakom domu. Zato su za ove prostorije izdvojeni najkvalitetniji materijali, nameštaj i oprema. Tu su i tanjiri, escajg i druga zanimljiva oprema za kuhinju, kao što su daske za posluživanje, otvarači za vino, i slično.
 
 
Kako kažu u ovoj radnji, najvažnije im je da zadovolje potrebu kupaca za kvalitetom. Ne prodaje se samo nameštaj i oprema za enterijer, već način života. Cilj je i da se, za jedan dan, stan opremi od poda do zavesa.
 
Naglašavaju da je reč o premijum salonu, u kom se prodaju luksuzni proizvodi po korektnim cenama, a koji u potpunosti oslikavaju i podržavaju savremeni način života. 
 
Ovaj brend specijalizovan je za distribuciju proizvoda za opremanje stambenih, ugostiteljskih i poslovnih objekata. 
 
Ponudu DekorDoma možete pogledati na njihovom sajtu dekordom.rs, a  za najbolji ugođaj koji može da uključuje i isprobavanje nameštaja, posetite ih na licu mesta, na Bulevaru vojvode Stepe 36.
 
Novosti možete pratiti i na njihovim profilima na Fejsbuku i Instagramu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti