Ana Ćurčić tuži Ivana Marinkovića: Postoje i dokazi, sve je spremno

30.06.2023

19:51

0

Autor: B. D.

Bivša zadrugarka je spremna da ga goni zbog uvreda i pretnji koje joj je uputio u emisiji „Narod pita”, a kasnije i na Instagramu

Ana Ćurčić tuži Ivana Marinkovića: Postoje i dokazi, sve je spremno
Ana Ćurčić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ivan Marinković je tokom gostovanja u emisiji „Narod pita” izneo brojne uvrede i pretnje na račun rijaliti cimerke Ane Ćurčić zbog čega je ona rešila da ga tuži. Osim svađe koja je bila uživo u programu, bivši cimeri su ozbiljno ratovali i van kamera.

- Tačno je, prikupljamo svu dokumentaciju i dokaze i advokat će proslediti nadležnim organima. Svašta je pričao, posle je i na društvenoj mreži Instagram nastavio da objavljuje svašta nešto. Odmah sam kontaktirala advokata nakon toga i spremamo sve, a postoji i snimak - rekla je Ana Ćurčić za Telegraf.rs.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official/Pink
Ivan Marinković i Ana Ćurčić

 

Podsetimo, i Anina prijateljica, Zorica Marković prijavila je policiji Ivana Marinkovića zbog uvreda i pretnji koje joj je uputio iste večeri, a koliko je okršaj bio žestok, govori i činjenica da se obezbeđenje umešalo, kako ne bi došlo do većeg sukoba. Pevačica se, kako navode mediji oseća ugroženo i zabrinuto za svoju, ali i bezbednost svojih sinova Dejana i Ilije.

- Zorica se plaši za svoju i bezbednost svoje dece, svojih sinova, jer je Ivan svima javno i na najgori način pretio. Zorica se plaši da bi on ili neko od njegovih "fanova i podanika" koji ga godinama prate kroz razne rijaliti formate mogao da naškodi njoj i njenoj deci - ispričao je izvor za pomenute medije..

- Zorica je tražila zabranu prilaska, to dokazuje koliko je ozbiljno shvatila sve što je Marinković izgovorio. Takođe, na ruci ima povredu od te noći, kada su se sukobili u studiju - ističe sagovornik blizak pevačici.

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike