Celebrity News

Sećate li se Danice Drašković? Nekada moćna i fatalana žena, pogledajte šta je od nje ostalo i kako sada izgleda (FOTO)

Supruga Vuka Draškovića sada izgleda ovako

Sećate li se Danice Drašković? Nekada moćna i fatalana žena, pogledajte šta je od nje ostalo i kako sada izgleda (FOTO)

Ata Images

Kada se sinoć, posle dužeg vremena pojavila u javnosti, supruga Vuka Draškovića privukla je veliku pažnju.

Oduvek je Danica Drašković odavala utisak jake, energične i žene sa stavom, a njen izgled kao i gotovo uvek odlični modni izbori koje je u javnosti prezentovala, takođe su neretko bili tema u medijima.

Petar Đorđević

 

 

Budući da je poznata i kao dugogodišnja prijateljica kreatorke Verice Rakočević, po mnogima jedna od najbolje odevenih žena u Srbiji, nikoga ne treba da začudi njen besprekoran modni izraz, a često su u fokusu bile i njene skupocene toalete i aksesoari koji su samo doprinosili da se o njoj priča i piše.

Pročitajte: Danica Drašković se skinula u kupaći i to bikini! Pogledajte fotografiju koja je zapalila internet, ovaj prizor se ne viđa svaki dan

Iako se već duže vreme u javnosti veoma retko pojavljuje, supruga Vuka Draškovića, jasno je, nije izgubila osećaj za modu, a reklo bi se da i dalje veoma vodi računa o nezi. 

Ata Images

 

U to smo se uverili upravo sinoć kada se u društvu supruga Vuka pojavila na prijemu koji je povodom Dana nezavisnosti organizovan u američkoj ambasadi.

Pročitajte: Nekada najlepša voditeljka i žena političara, a sada... Svi su se šokirali kad se pojavila Nataša Jeremić, evo kako danas izgleda (FOTO)

 

Danica, poznata po veoma specifičnom stilu, neizbežno je privukla sve poglede na sebe, a posebnost koja ju je oduvek krasila, neminovno je i ovog puta došla do punog izražaja.

Ata Images

 

Veoma elegantno odevena kako i priliči ovakvom jednom događaju, Danica iako uslikana sa ozbiljnim izrazom lica i dalje pleni nerovatnom harizmom, a mnogi su složni i u mišljenju da su godine za nju samo broj.

Komentari (0)

Loading