Novosađanka vozi veliku roze mašinu!

Novosađanka Katarina Seči, već 2 godine je profesionalni vozač kamiona, a od skoro upravlja roze mašinom od nekoliko tona. Prema njenim rečima, ljubav prema poslu je dovoljna za uspeh, a kupovinom roze kamiona marke “reno”, želela je da iskaže autentičnost i da razbije predrasude.

– Imam 25 godina i živim u Novom Sadu, ali radim već dve godine međunarodni transport po celoj Evropi. Radila sam godinu dana u Novom Sadu za privatnu firmu gde sam vozila Dafa saltaca, s obzirom da vladaju predrasude o muško-ženskim poslovima i da ne može žena da radi fizički posao, da vezuje spanere i adr robu, tu smo da dokazemo suprotno – rekla je za naš portal Katarina Seči.

Foto: Pritnscreen/Video

Rozi kamion izabran je da bi bio autentican i da ipak pokaže ženstvenost u ovom poslu

-Firma za koju radim zove se “Enigma transporti” gde su gazde iz Prilepa iz Makedonije, a naši disponenti su Austrijanci “Donaulager”. Vozim isključivo ceradu i samo ljubav prema ovom poslu je dovoljna da se bude uspešan – priča Katarina i dodaje

– Odvojena sam od porodice od kojih imam punu podršku. Radim 3,4 meseca u kamionu, tu spavam, kao i na parkinzima po putu i tamo se hranim i kupam. Volela bih da iskažem samo da ništa nije nemoguće, ako imate cilj i težite ka njemu. Kamion koji vozim je marke reno DE13 turbo compaund XXL kabina i 480 konja, vozim 40 tona sa tovarom, a adr roba je prevoz opasnih materija – objašnjava Seči.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.