Srbija

Sreda, 28.06.2023.

20:19

Mali: Obilaznica oko Beograda je od ogromnog značaja za celu Srbiju FOTO

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali prisustvovao je svečanom otvaranju obilaznice oko Beograda.

Izvor: B92.net

Mali: Obilaznica oko Beograda je od ogromnog značaja za celu Srbiju FOTO
Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ/ bg

On je istakao da je obilaznica oko Beograda, deonica tunel "Straževica" - petlja "Bubanj Potok" od ogromnog značaja za celu Srbiju i da je ponosan što nas ni svetska ekonomska kriza nije sprečila u realizaciji velikih kapitalnih projekata.

"Svečano otvaranje obilaznice oko Beograda, deonice tunel "Straževica" - petlja "Bubanj Potok". Ovo je projekat od ogromnog, vitalnog značaja, ne samo za Beograd, nego i za celu Srbiju. Izgradnjom obilaznice rasteretiće se most Gazela, i konačno će biti izmešten kompletan tranzitni saobraćaj iz centra Beograda. Ponosan sam što nas ni svetska ekonomska kriza nije sprečila u realizaciji velikih kapitalnih projekata, i što uprkos svim izazovima nastavljamo da gradimo bolju i lepšu Srbiju", napisao je Mali na svom Instagram profilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

7 h

Svet

Rusija se okrenula Kini, ali uzalud

Ruski Gasprom mogao bi da se suoči s dugim periodom lošeg poslovanja, dok pokušava domaćim tržištem i izvozom u Kinu da popuni prazninu nastalu evropskim bojkotom.

20:22

13.5.2024.

1 d

Podeli: