Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.06.2023.

13:48

Gudelj: Suze su same krenule

Fudbaler Sevilje Nemanja Gudelje rekao je da nikada neće zaboraviti osećaj kada je osvojio Ligu Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Gudelj: Suze su same krenule
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Sevilja je u finalu Lige Evrope koje se igralo u Budimpešti bila bolja od Rome.

Gudelj je i nedavno produžio ugovor sa timom iz Andaluzije do 2026. godine.

"Razgovarao sam sa predsednikom, potpredsednikom i s Monćijem – sve je išlo prilično lako i brzo. Tokom sezone smo imali važnijih stvari i zato to nismo ranije rešili, ali obe strane su želele da nastave, samo smo rešili detalje kad se završila sezona“, kaže srpski reprezentativac.

Sevilja je posle boljeg izvođenja penala došla do novog trofeja u Ligi Evrope, čime je ubedljivo najtrofejniji tim u ovom takmičenju.

"Jedinstven osećaj. Nisam momak koji lako zaplače, ali kada je Montijel dao poslednji penal, osetio sam sve što smo prošli tokom sezone, ljutnju što ne pobeđujemo… Bilo je veoma emotivno i za mene – izgubio sam bebu, a i brata na nekoliko minuta… To su stvari koje te izjedu iznutra, a onda sve izađe na površinu. Pet-deset minuta su mi suze same tekle. Neću to nikada zaboraviti“, rekao je Gudelj u intervjuu za Marku.

Gudelj je u Sevilju stigao u leto 2019. godine. Za četiri sezone, za Sevilju je odigrao 163 utakmice i dva puta je osvajao Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu