Plandište: Veliki uspeh sportista na Sportskim igrama sindikata uprave Srbije

PLANDIŠTE – Predstavnici Sindikata opštinske uprave opštine Plandište, nastavili su vrlo uspešnu tradiciju osvajanja medalja na Sportskim igrama sindikata uprava Srbije. Sa ovogodišnjih 48. Sportskih igara koje su se održale u Banji Vrućica, nadomak Teslića (BIH), u periodu od 21. juna do 25. juna, ekipa sindikalnih predstavnika Opštinske uprave Plandište osvojila je 5 medalja, tri zlatne i dve srebrne medalje u konkurenciji od 40 gradova i opština i preko 850 takmičara u svim disciplinama.

U disciplini trčanje na 100 m, Radovan Selaković se i ove godine okitio zlatom medaljom, čime je nastavio tradiciju dominantnih nastupa na sindikalnim susretima. Osvajanjem još jednog zlata Selaković je potvrdio svoju apsovlutnu dominaciju u ovoj sportskoj discplini. Radovan je do sada učestvovao na osam sindikalnih igara i sa svih doneo medalje, 7 zlatnih i 1 srebrnu. U disciplini bacanje kugle, Strahinja Brekić osvojio je srebrnu medalju, dok je isti takmičar u disciplini obaranje ruku takođe osvojio srebrnu medalju. Odličnu takmičarsku formu potvrdio je i Dejan Borisavljević koji je osvojio zlatnu medalju u disciplini trčanje 1000 m. U ekipnoj konkurenciji odbojkaški tim sindikata uprave Plandište osvojio je prvo mesto i zlatnu medalju i time potvrdio odličan kvalitet. Još jedno priznanje stiglo je i za Dalibora Puticu, kapitena odbojkaškog tima, koji je poneo laskavu titulu najboljeg pojedinca na ovogodišnjim sportskim susretima sindikata uprave Srbije.

„Članovi sportske ekipe Sindikalne organizacije opštinske uprave Plandište i ove godine na terenu su pokazali da imaju veliko srce i da su svi izuzetni borci koji su na dostojan način predstavljali svoju opštinu i sindikalnu organizaciju iz koje dolaze. Iako na svake sportske igre idemo kao jedna od najmanjih opština, naši predstavnici važe za velike favorite, što i dokazujemo osvajanjem medalja u različitim disciplinama. Veliku zahvalnost na organizaciji ovih sportskih susreta Sindikalna organizacija opštinske uprave opštine Plandište duguje donatorima koji su podržali ovu našu sportsku ekspediciju. Zahvalili bismo se i svima koji su na bilo koji način pomogli da ove sportske igre budu ovako uspešne. Zahvalnost dugujemo svima koji su doprineli da naši sportski uspesi budu ovako veliki i da na dostojan način predstavimo našu opštinu i sindikalnu organizaciju“, ističu predstavnici Sindikalne organizacije Opštinske uprave opštine Plandište.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.