Nataša Šavija komentarisala snimak koji je uzburkao javnost: Evo vam sve, crno na belo!

23.06.2023

09:19

0

Ona je dala svoje objašnjenje svega što se vidi na snimku

Nataša Šavija komentarisala snimak koji je uzburkao javnost: Evo vam sve, crno na belo!
Nataša Šavija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Snimak koji je uzburkao javnost objavljen je juče, a kako se navodi, na njemu su glavni akteri Stefan Karić i Nataša Šavija. Međutim, to niko ne može sa sigurnošću da tvrdi, s obzirom na to da je snimak mutan, te da se na njemu sa vide čovek i žena koji se guraju, udaraju, padaju.

Povodom ovog snimka oglasila se i sama Nataša, koja je komentarisala detalje iz snimka.

- Zar se ne vidi da me je čovek ščepao i vuče? A ovaj što je bio sa njim, ako nije svedočio kako je bilo, i on treba da ide u zatvor. Koliko je ljudi bilo okolo sve vreme i onda ja lažem kad kažem da su me povređenu još i izbacili bez ličnih stvari. Kao nelogično, niste čuli za nepravdu? Evo vam je crno na belo. I da li vam po hodu deluje da ne mogu da stojim koliko sam pijana? - pisala je Nataša.

Šavija se osvrnula i na stravične komentare koje dobija.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Šavija i Stefan Karić

- Zamislite u kakvom društvu mi živimo, gde se polemiše ko je koga prvi udario (a u pitanju su muško i žensko). Ako ste ćoravi, pa niste videli njegovo čupanje i davljenje pre toga, mogli ste makar da vidite da sam ga jedva takla šamarom, a da je meni od njegovog odletela glava, ako ništa. Zašto me nije poslao kući odmah, nego vukao ka izlazu bez stvari, da završi posao i vratio se? Koliko znam, ispred kamera nije bilo, zašto, ne znam. I mislim da je dotični bio svestan toga. Ja lepo kažem praksa. Znači, ja nemam reči. Meni je još jedina nada sudstvo, koje ima više materijala, nadam se da će donet pravičnu presudu - poručila je Šavija na svom profilu.

Podsetimo, o snimku se oglasio i Karićev advokat, koji je istakao da ne zna odakle je on došao.

- Ne bih komentarisao snimak za koji ne znam odakle je izvor. Još smo u fazi dokaznih radnji. Nema optužnog akta još - poručio je Karićev advokat za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike