Tehnopolis

Četvrtak, 22.06.2023.

11:50

Mask želi borbu u kavezu sa Zakerbergom, ovaj mu odgovorio: "Pošalji mi lokaciju"

Ilon Mask je na Twitteru započeo zanimljivu prepirku sa Markom Zakerbergom.

Izvor: B92, Tanjug

Mask želi borbu u kavezu sa Zakerbergom, ovaj mu odgovorio:
Foto: Profimedia

Vlasnik Twittera Ilon Mask je započeo prepirku sa šefom Facebooka Markom Zakerbergom, tako što je ismejao njegovu kompaniju "Meta" koja pokušava da pokrene platformu za "mikro-blogovanje" koja će biti konkurencija Twitteru.

"Siguran sam da Zemlja jedva čeka da bude isključivo pod Zakerbergovim palcem bez drugih opcija", napisao je Mask na Twitteru, prenosi Politiko.

On je dodao da je za "borbu u kavezu" sa vlasnikom Facebooka, "ako je i on za to". Zakerberg je navodno odgovorio na Instagramu, napisavši: "Pošalji mi lokaciju". Prepiska je nastavljena, pa je Mask objavio lokaciju – Vegas Octagon, a pomenuo je da ima i specijalni potez "The Walrus", pomoću kojeg samo legne na protivnika i ne radi ništa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: