Iva Ajduković predstavila novi singl

Piše: CroModa.com
Objavljeno 25.06.2010.

0

Iva Ajduković (Foto: I. Kralj/PIXSELL)

Mlada hrvatska r'n'b glazbenica Iva Ajduković u srijedu navečer je pred prepunim zagrebačkim klubom Piranha promovirala najnoviji singl “Santa od leda“ u izdanju Croatia Recordsa.

Mlada r'n'b glazbenica Iva Ajduković u srijedu je u zagrebačkom klubu Piranha predstavila novi singl 'Santa od leda' autora Baby Dooksa

Iva Ajduković (Foto: I. Kralj/PIXSELL)

Mlada hrvatska r'n'b glazbenica Iva Ajduković u srijedu navečer je pred prepunim zagrebačkim klubom Piranha promovirala najnoviji singl “Santa od leda“ u izdanju Croatia Recordsa. Novi ljetni hit mlade glazbenice potpisuju poznate domaće glazbene snage -Baby Dooks, Natko Smoljan i Saša Miočić.

“Santa od leda“ drugi je studijski uradak mlade pjevačice Ive Ajduković. Ova će pjesma zasigurno privući pažnju slušatelja zanimljivom vječitom tematikom pokušaja da se ostvari nedostižna ljubav. Priča je to o nesebičnoj ljubavi jedne žene, ali i kraju iste......

Iva Ajduković prvi je put zapjevala pred kamerama Turbo Limach Showa s osam godina. Sa 16 godina dolazi u Zagreb gdje svojim pjevačkim umijećem privlači pažnju producenata mjuzikla KOSA kazališta Komedija, u kojem je ostvarila zapaženu ulogu. 2007. godine sudjeluje u finalu glazbenog show-a Nove TV Showtime sa skladbom Praznovjerno. Iz te se pjesme izrodila suradnja sa grupom Connect s kojima je nastupala diljem Hrvatske i regije.

Promociji novog singla prisustvovale su i brojne osobe iz javnog života Hrvatske među kojim i pjevačica Martina Vrbos, plivač Aleksei Puninski, grupa Connect, autori skladbe Baby Dooks i Natko Smoljan, prošlogodišnja Miss Hrvatske Ivana Vasilj, aktualni Mister Hrvatske Radovan Stošić, te brojni drugi.






Povezano