Đacima generacije u Vranju na poklon bicikli od gradske uprave 1Gradonačelnik Milenković na svečanosti uručenja poklona. Foto:Grad Vranje

U Gradskom parku u Vranju organizovana je svečanost na kojoj su đacima generacije osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Vranja dodeljene nagrade bicikli sa kacigama za postignute izuzetne rezultate tokom školovanja.

Poklone najboljim đacima uručili  su gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i zamenica gradonačelnika Zorica Jović.
,
„Ovaj rezultat čini vas posebnim i izdvaja vas od drugih učenika. Vi verujete u sebe,  u znanje,  i sve vreme radite na sebi  i to je najbitnije, jer se na taj način stiče radna navika, koja je preduslov za vašu dalju budućnost i napredovanje.Ovaj vaš uspeh je za izuzetno poštovanje i zato smo svi veoma ponosni na vas“, rekao je u obračanju đacima Gradonačelnik Vranja.
Milenković je naglasio „Da bi ste došli do ovog rezultata bila je neophodna pomoć i podrška vaših mentora, nastavnika, razrednih starešina, jer su oni vaš oslonac.Najbitnija karika u tom lancu su svakako i roditelji i njima čestitam, jer su pravilno vaspitali svoju decu i usadili im prave vrednosti. Čestitam vam još jednom i želim da nastavite sa uspesima“.
U ime nagrađenih zahvalio  se Ilija Kostić, učenik generacije OŠ ,,Svetozar Marković“.
Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari