Gradonačelnik o turbo kružnom toku: Uveren sam da će dodatno olakšati kretanje u saobraćaju

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić uveren je da će prvi turbo kružni tok u Novom Sadu dodatno olakšati kretanje učesnicima u saobraćaju.
Gradonačelnik o turbo kružnom toku: Uveren sam da će dodatno olakšati kretanje u saobraćaju
Foto: 021.rs

Kako se navodi u objavi na Instagramu, turbo kružni tok završen je dva i po meseca pre roka.

"Kružna raskrsnica na uglu Fruškogorske ulice i Bulevara cara Lazara od posebnog je značaja imajući u vidu intenzitet saobraćaja na ovoj lokaciji", piše u objavi.

Dodaje i da će raskrsnica olakšati kretanje.
 
"Uveren sam da će izvedeno rešenje savremenog kružnog toka dodatno olakšati kretanje svim učesnicima u saobraćaju", naveo je on.
 
 
Najavio je i početak radova na obnovi kolovoza na Bulevaru oslobođenja, jedne od najopterećenijih saobraćajnica u gradu.
 
"Nastavljamo da uređujemo naš grad kako u gradskom jezgru, tako i u prigradskim naseljima", zaključio je Đurić.
  • Lala

    22.06.2023 07:36
    Kisele šljive
    Kada udjete u kružni tok vide se i Matica srpska i Sinagoga, za one koji imaju lošu orijentaciju u gradu, npr. kao naš gradonačelnik.
  • Lili

    21.06.2023 21:14
    Panker u kružnom toku
    Šta mislite kada panker udje u kružni tok onda neka nam je bog u pomoći ko iz tog toka izadje čitav... Pa on ne zna gde je Matica srpska a možete zamisliti kada udje u kružni tok.
  • $$$$$$$$$$$$$$$$

    21.06.2023 21:02
    Galens je Galens
    Gradonačelnik se uštelio u Galensu šta ga briga za turbo kružni tok. Nema on pojma o gradnji, on samo statira i sprovodi želje šefova iz Beograda. Ne zna čovek ni gde je Matica srpska, a kamoli šta je kružni tok.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti