Mnogim muškarcima je bila samo san: Ovako danas izgleda najpoznatija srpska striptizeta Šana! (FOTO)

21.06.2023

00:31

2

Nudili su joj sve, samo da provedu noć sa njom, a bilo je i onih koji su hteli da daju bogatstvo da bude njihova žena

Mnogim muškarcima je bila samo san: Ovako danas izgleda najpoznatija srpska striptizeta Šana! (FOTO)
Vesna Počuča Šana u filmu "Mala noćna muzika" - Copyright Youtube screenshot YU Bombshells

Vesna Počuča Šana danas ima 52 godine, a krajem prošlog veka važila je za najpoznatiju striptizetu na ovim prostorima. 

Šana se proslavila ulogom u spotu pevača Milana Babića, a po njegovoj pesmi "Šana" je i dobila nadimak koji ju je uveo u svet striptiza i erotike. Potom su se ređale reklame, slikanje za naslovnice japanskog i hrvatskog Plejboja, kao i kratke uloge u srpskim filmovima.

Ona se ne bi bavila ovim poslom da je porodica nije podržavala, a oni su uvek bili uz nju.

- Potičem iz radničke porodice i uvek je trebalo para. Kada sam odlučila da ću se slikati gola, rekla sam mami, koja me je odmah podržala: ‘Idi, radi to što želiš, samo se vrati kući živa i zdrava.’ To mi je mama rekla, dok je ocu bilo neprijatno da pričamo o tome. Međutim, nije se bunio i nije ga zanimalo šta kaže komšiluk. Mama se čak hvalila koleginicama na poslu kada bi u novinama izašla moja seksi fotografija – rekla je Počuča.

Nju je čak i muž podržavao da se bavi striptizom, iako nije morala jer su imali firmu i dosta novca za život.

- U to vreme suprug i ja smo imali firmu sa dvadeset četvoro zaposlenih. Imali smo love, vozili smo skupa kola. Uvek sam se oblačila skupo, nosila krznene bundice, pa kada izađem iz “Mercedesa”, odmah se videlo da nisam obična striptizeta. Jednom mi je jedan gost ponudio čitavo bogatstvo da mu budem žena. Kazao mi je da će mi dati sedamdeset kilograma zlata i prepisati pola mlekare u Švajcarskoj. Prvo sam mislila da hoće da spavam s njim, međutim, nudio mi je brak. Zahvalila sam se i kazala da imam muža. Bilo je tu, naravno, raznih poklona, putovanja, nakita, ali ništa me nije zanimalo. Imala sam svoj honorar i bila zadovoljna. U moje gaćice nijedan gost nikada nije stavio presavijenu novčanicu. To nisam dozvoljavala – izričito kaže Vesna.

Muškarci prvo na njoj primete, očekivano, bujno poprsje, a to ju je i dovelo do toga da napravi prve erotske fotografije.

 

 

- Svi su se odmah lepili na moje poprsje. Imala sam velike grudi i pre nego što sam ugradila silikone. Otprilike neka četvorka. Lep oblik, primamljive za slikanje. Tako sam i zapala za oko fotografu, pa sam prve profesionalne erotske fotografije uradila za kalendar za Sajam automobila, i to za 300 maraka. Moj bivši muž je voleo velike grudi, pa me je podržao u odluci da ih dopunim, što sam i uradila 2000. godine. Stavila sam u njih 550 kubika, što je odgovaralo i meni i njemu, kao i gostima koji su me gledali na nastupima. Šestice su i sada, sa pedeset godina, definitivno moj zaštitni znak - rekla je Šana svojevremeno.

Danas, Šana ima kozmetički salon, ali i nalog na "Onlifensu" gde objavljuje fotografije i snimke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike