Utorak, 20.06.2023.

16:15

Drogiran hteo da vozi decu autobusom na ekskurziju: Uhapšen šofer u Pančevu

Muškarac (38) uhapšen je u Pančevu nakon što je pod dejstvom narkotika hteo da vozi decu jedne predškolske ustanove u ovom gradu na ekskurziju.

Izvor: B92

Drogiran hteo da vozi decu autobusom na ekskurziju: Uhapšen šofer u Pančevu
Foto: Depositphotos/Chubakaster

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu jutros su izvršili pregled autobusa i vozača i utvrdili da je vozač pod dejstvom kanabisa.

Vozaču je odmah određeno zadržavanje, dok je prevoznik obezbedio drugog vozača koji je ispunjavao uslove za prevoz dece i oni su krenuli na putovanje.

Takođe, saobraćajna policija će izvršiti i nadzor nad poslovanjem auto-prevoznika koji je bio angažovan za prevoz dece na ekskurziju i ukoliko se utvrdi da ima elemenata prekršajne odgovornosti, biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

23 h

Podeli: