Dodeljene nagrade đacima generacije

Lokalne vesti - Utorak 20.06.2023 - 14:48

U Gradskom parku u Vranju organizovana je svečanost na kojoj su đacima generacije osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Vranja dodeljene nagrade za postignute izuzetne rezultate tokom školovanja.

Foto:vranje.org.rs Foto:vranje.org.rs
Bicikle i zaštitne kacige uručili su gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i zamenica gradonačelnika Zorica Jović. Gradonačelnik Milenković najpre je čestitao učenicima na velikom uspehu za koji su,  kako je istakao,  bili potrebni veliki rad i trud, odricanje, zalaganje i odgovornost.
 
,,Ovaj rezultat čini vas posebnim i izdvaja vas od drugih učenika. Vi verujete u sebe,  u znanje,  i sve vreme radite na sebi  i to je najbitnije, jer se na taj način stiče radna navika, koja je preduslov za vašu dalju budućnost i napredovanje.
 
Ovaj vaš uspeh je za izuzetno poštovanje i zato smo svi veoma ponosni na vas. Da bi ste došli do ovog rezultata bila je neophodna pomoć i podrška vaših mentora, nastavnika, razrednih starešina, jer su oni vaš oslonac.
 
Najbitnija karika u tom lancu su svakako i roditelji i njima čestitam, jer su pravilno vaspitali svoju decu i usadili im prave vrednosti. Čestitam vam još jednom i želim da nastavite sa uspesima“, rekao je gradonačelnik.
 
Đacima generacije na postignutim rezultatima čestitala je i zamenica gradonačelnika Zorica Jović.
 
,,Svake godine po tradiciji imamo priliku da na poseban način čestitamo najuspešnijima, vama dragi učenici, koji ste najbolji u svojoj generaciji.
Mnogo je rada iza vas, ali vas takođe mnogo učenja tek očekuje.
 
Grad Vranje ulaže mnogo truda da vam pokaže da ste veoma bitni za društvenu zajednicu. Bilo bi veoma lepo da znanje koje ste stekli i ono koje ćete tek usvojiti u daljem školovanju, jednog dana primeniti u Vranju i na taj način doprinesete boljitku i razvoju našeg grada.
Želim vam mnogo uspeha u daljem školovanju, a mi ćemo uvek, kao i do sada, biti uz vas i pružiti svaki vid pomoći i podrške“, naglasila je zamenica gradonačelnika.
 
U ime nagrađenih zahvalio  se Ilija Kostić, učenik generacije OŠ ,,Svetozar Marković“.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: