0
Evropske lige

FOTO: PSG

DOBRE VESTI IZ ŠPANIJE: Čuvar mreže Pari Sen Žermena koga je udario konj izašao iz kome!

Objavljeno: 19.06.23 u 19:50

Konačno malo lepih vesti

Serhio Riko, golman francuskog fudbalskog kluba Pari Sen Žermena, polako se oporavlja nakon stravične povrede koju je pretrpeo tokom nesrećnog incidenta prilikom vožnje konja u svom rodnom mestu Andaluziji pre otprilike tri nedelje.

Tokom tog nezgode, Riko je pao sa konja, izgubio svest i hitno prebačen kolima hitne pomoći u urgentni centar, gde su mu lekari dijagnostikovali teške povrede nekoliko organa zbog kojih se dugo borio za život.

Zbog ozbiljnosti povreda, lekari su odlučili da ga stave u indukovanu komu kako bi mu pomogli u oporavku, a stanje mu je praćeno danima. Srećom, postoji vidljiv napredak u njegovom oporavku i sve ukazuje da se stvari odvijaju u pravom smeru.

Porodica, prijatelji i fudbalska zajednica su pružili podršku Serhiju Riku tokom ovog teškog perioda, a vest o njegovom postepenom oporavku donosi nadu i olakšanje svima koji su brinuli o njegovom zdravlju.

Njegova supruga, Alba Riko otkrila je za špansku televiziju „Telesinko“ da je Serhio uspeo da izađe iz kome.

Konačno možemo da vidimo svetlo na kraju tunela. Idemo korak po korak. Znala sam od početka da će on to prebroditi, jer je šampion – rekla je Alba.

Prema njenim rečima, Riko je povratio svest i pokazao je signale oporavka. Ali, Alba ukazuje da je potrebno strpljenje i zamolila je medije za mir u ovim teškim trenucima. Nije otkrila da li je Serhio uspeo da je prepozna, odnosno da li ima amneziju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter