Nedeljni horoskop: Započnite važne poslove ove nedelje, Saturn i Jupiter su u tranzitu

Horoskop, Vojvodina uživo
Portal Vojvodina uživo, i ove nedelje objavljuje horoskop koji samo za vas kreira astrolog Jelena Milićević. Nedeljna astrološka prognoza pokriva period od 19-25. juna i može se čitati i za znak i zapodznak.

Nedelja pred nama je jedna od onih koja unosi na neki način momenat „uzemljenja“ u životu kroz situacije, prilike, šanse, ali ništa iznenada i neočekivano. Svaka prilika ili situacija koju prolazite tokom ove nedelje je rezultat ulaganja vremena, sredstava, trpljenja, strpljenja i mnogo čega drugog. Radi se o tranzitu Saturna i Jupitera. Planeta zadužena za vreme (Saturn) i planeta koja govori o obilju i širenju kao i o srećnim okolnostima (Jupiter) prave divan aspekt koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Svi poslovi koji zahtevaju kontinuirani rad i dugoročno ulaganje, razvoj, sada je vreme da ih pokrenete. U nedelji pred nama mnogi mogu dobiti priliku i za napredovanjem, ali to nije napredovanje bez ikakvih elemenata odgovornosti, čak šta više…, mnogo odogovrnosti nose nove pozicije, ali važno je da ste spremni! Poslovna ulaganja u nedelji pred nama donose dugoročno dobre finansije i dobitke na veliko. Neko će imati lepe vesti u vezi sa ličnom imovinom i raspodelom iste, a oni drugi uspeha u koracima koje naprave kada je u pitanju emotivni odnos koji treba da raste i razvija se u obliku porodičnog gnezda u nekom narednom dužem periodu. Razmišljamo zrelo i odgovorno, ozbiljno, ali odmereno. Naredna nedelja sa jedne strane nudi oprez, a sa druge strane daje „krila“ u poduhvatima koje dugoročno menjaju naše živote! Neko će konačno da vidi svetlo na kraju tunela i dođe do materijalnog, neko do momenta ozdravljenja, oni treći do emotivne stabilizacije…

Ovan

Pomenuti aspekt Saturna i Jupitera u ovoj nedelji odnosno od ove nedelje posebno nagrađuje one koji su se već nekoliko meseci, ako ne i nekoliko godina, trudili da unaprede svoju finansijsku stranu. Nešto menjate dugoročno, planirate da dugoročno ulažete, investirate, ali i trošite samim tim. Brze misli, još brža dela. Energija vam je u polju dece i ljubavi, a misli su vam okrenute putovanju kraćem, moguće svi zajedno.

Bik

Od ove nedelje dugoročno možete raditi na ostvarenju nekih pre svega ličnih želja, davno sanjanih. Proširujete krug prijatelja, nešto se tu stabilizuje, moguće da sa nekim učvršćujete upravo ovaj segment kroz kumstvo ili dublje druženje. Shvatate šta želite i u kom pravcu želite da rastete i razvijate se, moguće da vam se otvara preko prijatelja, poznanika, novih kontakata inostranstvo. Konačno nekako znate šta tačno želite u svom životu i u tom pravcu idete.

Blizanci

Neko iz senke vas podržava, imate zaštitu Jupitera iz prirodnog 12 polja. Zaštita može da bude u vidu neke moćne dobronamerne osobe koja vam u neophodnim situacijama čuva leđa i čin isve da bude podrška u vašem dugoročnom napredovanju kroz polje karijere, profesije. Imate dosta odgovornosti na svojim leđima, niste navikli na takvu ozbilnost, lakše vam je raditi kroz osmeh i šalu, ali sada se vredi itekako potruditi da dosegnete te sve visine i postavite dobre temelje za neka stabilna buduća poslovna vremena.

Rak

Sve ono što radite i čime se bavite može biti još više prepoznato kao dobro u sredini u kojoj se krećete što poslovno što kroz privatne kontakte. Neki mnogo moćni i uticajni ljudi želeće vas u svom društvu i kroz prijateljski segment ćete najpre sada imati prilike za napredak i rad na sebi po bilo kom osnovu. Čak ukoliko ste sami preko polja inostranstva i poznanika i prijatelja imate šanse da upoznate nekoga jako interesantnog.

Lav

Neki dodatan prihod koji možete sebi omogućiti kroz profesionalni napredak je izvestan. Neka stabilizacija ide u tom pravcu, makar da bolje organizujete svoje prihode i troškove, kao da vam je to neophodno, a ako vam se ukaže mogućnost za napredak ili širenje u datoj profesiji zavisno od toga čime se bavite prihvatite to. Svakako je moguća prilika čak u nečemu novom da se oprobate. Budite sigurni da je prilika više nego dobra, što bi tek vreme pred nama pokazalo!

Devica

Neki poslovni dogovori i sređivanje privatnog života mogući su uz ove stabilne aspekte, pa nešto dugoročno možete rešiti kada je u pitanju polje stranaca, inostranstva, dogovora u vezi sa tim ili polje učenja, sve povezano sa univerzitetima, diplomama, licencama, dokumentima, sve je to negde podržano posebno proceduralno i zakonski. Budite samo strpljvi i uporni pred vama su odluke koje mogu dugoročno život da menjaju, na bolje!

Vaga

Postoji šansa većeg dobitka, ne samo sada nego dokle god je Jupiter u vašem 8 polju do proleća 2024. godine. Sada je vreme da obezbedite dugoročno preko drugih ljudi, banke ili na bilo kakav drugi način, preko nekih novih projekata i zadataka radnih – dobitke finansijske. Neki posao koji postaje monoton, možda i dosadan, već dižete ruke od njega, ali evo ga sjajna tačka, shvatićete da se trud i rad itekako isplatio i to od ove nedelje.

Škorpija

U ovoj nedelji posebno su podržana partnerstva bilo koje vrste. Ako planirate da ozvaničite vezu, pravi je momenat da se dugoročno nekome „obećate“. Imate sve izglede da vaša veza, brak, odnos u tom slučaju potraje na duže staze, postane još čvršća i otporna na sve izazove. Svakako možete pronaći u nedelji pred nama adekvatnog savetnika, menadžera ili poslovnog partnera ukoliko vam je to fokus.

Strelac

Moguće da vam je fokus u nedelji pred nama da proširite posao, da li privatan posao ili neki koji trenutno radite, ali svaka vrsta širenja, ekspanzije donosi dobit na duže staze. Mogućnost psotoji da vam upravo širenje posla i dobici sa te strane pomažu da proširite svoje sve privatno što posedujete, da pomognete nekom od članova porodice, da napravite sebi veći i udobniji dom – dugoročno da postoji nešto kao takav plan, ali za čega je potrebno vreme, a počinjete baš sada!

Jarac

Jarčevi u nedelji pred nama su zadovoljni posle dužeg vremena jer njihov vladar Saturn prima dobre vibracije od Jupitera koji se nalazi u njihovom prirodnom petom polju – ljubavi, dece, hobija. Imate jako dobre inovativne ideje kada je posao u pitanju što može naići na dobar prijem kod poslodavca, te mogućnost za nove ugovore. Ljubav nikada nije bila bliža i konkretnija kao prilika ali na duže staze ili neko rešenje kroz ovaj segment. Stabilizacija ide kroz potomstvo, priliku za rast i razvoj odnosa, veze, eventualno kroz uspeh postojećeg potomstva.

Vodolija

Kako je jedan od vaših vladara takođe Saturn nedjelja pred nama i vama daje mogućnost nekih dobrih dugoročnih odluka, rešenja. Mogućnost se otvara da preko nekih ličnih prihoda dođete do stabilizacije lične imovine. Tu se može pružiti prilika za dugoročno rešenje kada je stambeni prostor u pitanju ili neka nekretnina, imovina. Eventualno da kroz podršku i savet člana porodice dožete do nekih dugoročnih rešenja, planova koje ćete realizovati do jeseni. Svakako se finansije polako ali sigurno stabilizuju toliko da ćete o mnogo većim planovima laganije razmišljati i onda rešavati i neke druge aspekte.

Ribe

Ribe su takože povlašćene tranzitom Jupitera i Saturna jer je njihov vladar Jupiter u Biku čini ih nasmejanim i po principu kako ćemo – lako ćemo! Ali baš sada treba da se izuzetno potrudite jer sada donešene odluke na ličnom ali generalnom nivou imaće uticaj na vaš život u naredne tri godine i više. Imate priliku da menjate način komunikacije sa drugima, da učestvujete u nekoj komunikaciji poslovnoj koja zahteva vaše angažovanje tipa pisanja, kreativnosti, kretanja, putovanja, interneta, online oglašavanja, prilike se ređaju za kupovinu – prodaju prevoznog sredstva, telefona, kompjutera ali ovo su manje bitne odluke. Uzmite život u svoje ruke, vreme je!

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.