Nedeljni horoskop od 19. do 25. juna: Aspekt Jupitera i Saturna donosi promene

by | jun 18, 2023
Nedeljni horoskop od 19. do 25. juna

Nedeljni horoskop od 19. do 25. juna: Harmonični aspekt Jupitera i Saturna će imati pozitivan uticaj na skoro sve oblasti života. Pojaviće se dobre mogućnosti za razvoj karijere, obrazovanje i društvene projekte.

Sekstil Jupitera i Saturna će učiniti da brakovi i savezi u ovom periodu budu veoma jaki. Takođe, ovo je povoljno vreme za sticanje imovine. Prijateljstvo sklopljeno u ovom trenutku će biti od pomoći na poslovnom planu, ali romantična sfera neće biti laka.

Napeti kvadrat Sunca i Neptuna 19. juna će kreativnim ljudima oduzeti njihovu inspiraciju i unutrašnju harmoniju. Kod bračnih parova ovo može izazvati sukobe. Što se tiče zdravlja, na njega treba da obrate pažnju oni koji hronično boluju od bubrega i dijabetesa. Kvadrat će Ribama doneti sumnje u sebe, ali i intenzivne napade sosptvene nepogrešivosti.

Sekstili Merkura sa Marsom 21. juna i Hironom 22. juna pomoći će u prevazilaženju kreativnih kriza. Svi sporovi i rasprave će biti korisni i plodonosni. Na zdravstvenom planu, nivo energije će biti velik naročito Ovnovima, Lavovima, Blizancima i Devicama, ali će rizici od povreda biti veliki.

U romantičnoj sferi, Škorpije će postati aktivne, ali do kraja nedelji će njihovo uzbuđenje opasti. Aspekti Merkura i Marsa će dotaknuti Raka, Bika, Vagu i Vodoliju, ali onima koji budu bili aktivniji više nego obično spremaju se prijatna iznenađenja.

Nedeljni horoskop od 19. do 25. juna

Ovan (21. mart – 20. april)

Ovnovi će osetiti poboljšanje na emocionalnom i mentalnom planu. Oni koji se već duže vreme muče sa problemima, konačno će pronaći rešenje. Finansije i zdravlje će biti stabilno. Vikend će biti rezervisan za romantične susrete, a mnogi predstavnici znaka će dobiti i poklone iznenađenja.

Bik (21. april – 20. maj)

Bikovima će nedelja biti veoma predvidljiva što će i prijati ovom znaku. Finansije će vam napokon omogućiti da napravite dugo planirane kupovine imovine. Zahvaljujući vrednom radu u prethodnom periodu, sada ćete na profesionalnom planu moći da odmarate. Na romantičnom planu ćete čekati da druga strana preuzme inicijativu. Na zdravlje treba da pripaze oni sa autoimunim bolestima.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Profesionalna sfera će vam biti u fokusu ove nedelje, naročito onima koji su na liderskim pozicijama. Očekuju vas poslovna putovanja, ali i veća odgovornost i komunikacija. Ovo će sa sobom doneti i dobre finansijske prilike. Umesto romantike biraćete prijatelje. Zdravlje će biti dobro.

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi će se baviti imovinskim pitanjima koje će rešavati u krugu porodice i razvijajući zajednički plan. Na profesionalnom planu, Rakovima će prijati stabilnost jer će im otvoriti mogućnost da otvore nove poslove. Zdravlje će vam omogućiti da ispratite ovaj aktivan životni stil.

Nedeljni horoskop od 19. do 25. juna: Lav (23. jul – 22. avgust)

Nedelja će vam proteći u znaku porodice. U drugoj polovini nedelje su mogući poslovni problemi, ali ćete uspeti da se izborite sa njima. Bliski prijatelji će vam pomoći da rešite ove probleme. Slobodnim Lavovima će se aktivirati ljubavna sfera krajem nedelje zahvaljujući slučajnom poznanstvu. Oni koji imaju tendenciju da se prejedaju će imati probleme sa sistemom za varenje.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Bavićete se dugoročnim planiranjem u svim sferama života. Odlučićete se na radikalne promene koje ćete uvrstiti u dobro isplanirane strategije. Device koje su biznismeni očekuju obećavajući ugovori, a one rođene krajem avgusta mogu se nadati novim izvorima prihoda.Oni koji pate od hroničnih bolesti i povreda treba da posebno obrate pažnju na zdravlje.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Osetićete želju da nešto promenite, ali da li ćete to zaista i učiniti zavisi samo od vas. Moguće su i ponude za promenu posla u drugoj polovini nedelje. U ljubavi će biti srećni oni koji odluče da ne sede na dve stolice. Tokom ovog perioda telo će osećati umor što će automatski uticati na vaš izgled. Bavite se sportom.

Nedeljni horoskop od 19. do 25. juna: Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije rođene u drugoj polovini nedelje će imati poslovne trijumfe i to one koje su zaposlene u oblastima obrazovanja i prosvetiteljstva. Finansijska situacija će biti bolja kako nedelja bude odmicala. Oni koji budu mogli da shvate šta zaista žele će imati sreće u ljubavi. Zdravlje će biti odlično za sve Škorpije.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Cele nedelje ćete biti veoma opušteni i biće vam teško da se pokrenete. Tek za vikend ćete se naglo probuditi i brzo i hitno delovati. Profesionalna sfera će, srećom, biti stabilna, pa ćete stići sve da uradite do petka. Iako ćete imati velik broj udvrača, nećete želeti da se obavezujete. Zdravlje će biti dobro.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Teška nedelja se sprema Jarčevima. Rešavaćete nekoliko teških problema istovremeno. Iako će vam drage osobe pružati pomoć, vi ćete želeti da sve sami uradite. Zbog toga ćete krajem nedelje osetiti pad energije. Finansije će biti stabilne, a na poslu se priprema novi projekat koji će vam doneti dobro.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolijama će ovo biti dobra nedelja. Stižu obećavajuće vesti vezane za finansije,a imaćete mogućnosti i da poboljšate zdravlje. Problemi na poslu će biti rešeni brzo i lako. Slobodnim Vodolijama se sprema nezaboravan vikend. Planete će vas podsticati da se okanete loših navika zavisnosti i nezdrave ishrane.

Nedeljni horoskop od 19. do 25. juna: Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će provesti nedelju u rešavanju finansijskim pitanja. Za one koji budu mirno reagovali na probleme, sprema se i lako razrešenje. Moguće je da ćete započeti vezu sa kolegom na poslu ili osobom koja je povezana sa vašim poslovnim okruženjem. Oni koji pate od endokrinih bolesti, treba da obrate pažnju na zdravlje.

Ihor Khomych/GettyImagesPlus