0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

NIKOLA JOKIĆ STIGAO U SOMBOR: Trke konja koje će svi moći da prate! (FOTO)

Objavljeno: 18.06.23 u 08:55

Ovo je njegova prava ljubav.

Košarkaši Denvera su došli do prve istorijske titule NBA lige pošto u finalnoj seriji savladali Majami Hit 4:1, a do ovog podviga Nagetse je predvodio srpski centar Nikola Jokić, koji je proglašen MVP-jem finala. On je sa svojim timom proslavio ovaj uspeh, ali je kao što je i sam rekao morao da požuri kući.

Poznato je da Jokić voli konje više od košarke, pa je juče oko 15 časova sleteo na Aerodorom ’Nikola Tesla’  i sa porodicom i prijateljima uputio se u Sombor, gde će mu fokus biti ono što najviše voli, a to su trke konja.

Danas se održava tadicionalni turnir ’Pehar grada Sombora’ na kojem će učestvovati Jokićeva ergela i boriti se za glavnu nagradu. Najpoznatije grlo u vlasništvu Nikoline štale je sada već čuveni ‘Dream Catcher’ od kojeg se dosta očekuje na današnjoj trci koja je na programu od 14:40 časova na Gradskom hipodromu u Somboru.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arena Sport TV (@arenasporttv)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter