Srpska lista: Pripadnici kosovske policije pretukli dvoje maloletnika

U selu Žitkovac, u opštini Zvečan, pripadnici kosovske policije su pretukli maloletne K.R. i D.R, brata i sestru, dok su vozili kvad, saopštila je Srpska lista.
"Bez ikakvog razloga, kriminalci u uniformama nasrnuli su na devojčicu i dečaka srpske nacionalnosti i pretukli ih nanevši im telesne povrede, koje su zahtevale medicinski tretman u KBC Kosovska Mitrovica“, navodi se u saopštenju.
Navode da "režim Aljbina Kurtija čini sve da protera srpski narod, a međunarodna zajednica ne čini ništa da Kurtija i njegove poslušnike, koji maltretiraju čak i srpsku decu, pozovu na odgovornost".
"Pozivamo sve građane da brinu o svojoj i bezbednosti svoje dece, jer je očigledno da međunarodne snage koje su zadužene za bezbednost nisu u stanju da osiguraju mir za Srbe na ovim prostorima, niti žele da preventivno deluju i rasporede snage na terenu kako bi sprečili Kurtijeve parapolicajce da biju srpsku nejač", stoji u saopštenju.
  • ...

    17.06.2023 23:18
    Zar Vucic nije izjavio da nece dozvoliti ovako nesto?
  • zztop

    17.06.2023 22:53
    Rakiću uozbilji se , ne prolaze te stare parole goloruka nejač i slično...treba sesti i dogovoriti se kako dalje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija