Da li telo, pronađeno na stenama u Grčkoj, pripada Kikinđaninu Radovanu Juračiću? Obdukcija će biti završena za 12 dana!

17.06.2023

11:57

0

Autor: Lj. S.

Radi se i DNK analiza između pronađenog tela i majke Radovana Juračića

Da li telo, pronađeno na stenama u Grčkoj, pripada Kikinđaninu Radovanu Juračiću? Obdukcija će biti završena za 12 dana!
Radovan nestao u Grčkoj - Copyright printscreen/www.hamogelo.gr

U toku je obdukcija tela, za koje se pretpostavlja da je u pitanju Radovan Juračić, a koje je 13. juna pronađeno na stenama, u moru, u blizini ostrva Serifos.

Takođe, radi se i DNK analiza između pronađenog tela i majke Radovana Juračića, koja bi trebalo da pokaže da li pronađen leš pripada nestalom Kikinđaninu, objavili su grčki mediji.

Ovu informaciju preneo je javnosti Radmilo Belić u Fejsbuk grupi Grčka info, koji se od početka angažovao oko nestanka ovog Kikinđanina.

Printscreen/Facebook/Grčkainfo
 

- Što se tiče grčkih medija, objavljeno je da je pronađen leš u blizini ostrva Serifos na stenama u moru i da se ispituje da li je to Radovan Juračić. U toku su dve operacije oko ovog leša, a to je obdukcija koja treba da pokaže uzrok smrti, a druga je analiza DNK između pronađenog tela i majke Radovana Juračića. Ova analiza u ovakvim slučajevima traje do 12 dana tako još uvek ne znamo rezultat - napisao je Radmilo Belić.

On je istakao da samo činjenice mogu da doprinesu tačnom izveštavanju o nestanku Kikinđanina.

Foto:Printskrin/Fejsbuk
 

- Ono što je najgore je da je dosta naroda pomislilo da je Radovan preminuo. Koliko je stvar otišla daleko, govori i to da su neki krenuli i da šalju izraze saučešća porodici. Ja sam po prirodi večiti optimista i dok nadležni organi ne potvrde suprotno, za mene je Radovan Juračič živ - istakao je Belić.

Podsetimo, Radovan Juračić ukrcao se 29. maja, u 18 časova, na brod iz Atine za ostrvo Kos, gde je nameravao da nađe sezonski posao. Sa suprugom Draganom se poslednji put čuo istog dana, kada je bio na trajektu.

U potragu za njim uključena je grčka i srpska policija, a njegov nestanak istražuje i Interpol.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike