KFOR: Nismo bili u području gde su uhapšeni kosovski policajci

Misija NATO na Kosovu (KFOR) je saopštila da nije bila u području kada je policija Srbije uhapsila trojicu kosovskih policajaca.
Pozvala je i Kosovo i Srbiju da odmah smanje tenzije i uzdrže se od jednostranih akcija.
"KFOR je poslao tim u to područje i uspostavio kontakte sa predstavnicima kosovskih institucija i srpskih vlasti. Pozivamo obe strane da odmah smanje tenzije i uzdrže se od jednostranih akcija koje bi mogle dovesti do dalje eskalacije", naveli su iz KFOR-a, prenosi Radio slobodna Evropa.
Tri kosovska policajca uhapšena su juče, a Kosovo hapšenje smatra kidnapovanjem od strane srpskih vlasti na teritoriji Kosova. Srpske vlasti pak tvrde da su oni uhapšeni unutar teritorije centralne Srbije.
  • Miomir

    16.06.2023 17:45
    Niste ni mogli....
    Niste ni mogli
    Nemate pravo da budete na neokupiranoj teritoriji Srbije...
  • Gv

    16.06.2023 17:25
    GPS
    Danas se ti lako utvrdi GPS.
  • Mile

    16.06.2023 16:19
    Slucaj
    Ma sta god bilo tacno ...tvrdnja jedne ili druge strane...u oba slucaja su oni uhapseni na teritoriji srbije

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija