Sad joj sve potaman! Ana Ćurčić, prvi put pred kamerama od izlaska iz „Zadruge": Zvezdana sam sa velikim zadovoljstvom prijavila nadležnima!

13.06.2023

22:35

0

Autor: M. G.

Skockala se od glave do pete, a dopratio ju je Aca Bulić

Sad joj sve potaman! Ana Ćurčić, prvi put pred kamerama od izlaska iz „Zadruge": Zvezdana sam sa velikim zadovoljstvom prijavila nadležnima!
Ana Ćurčić - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

Drugoplasirana zadrugarka šeste sezone ovog formata, Ana Ćurčić, u modernom kompletu, beloj majici i patikama pojavila se prvi put pred kamerama od izlaska iz Bele kuće u Šimanovcima. Zajedno sa pobednicom „Zadruge 6" Aleksandrom Nikolić, pevačicama Alkom Vuicom, Darom Bubamarom, te nekadašnjim rijaliti cimerom Bilalom Brajlovićem, kao gošća „Amidži šoua" i vidno raspoložena razgovarala je na razne teme, igrala igre... A ovde - dopratio ju je Aca Bulić, koji je i ostao u publici u svojoj poznatoj ulozi, njene verne podrške.

- Aca Bulić je moja velika podrška i prijatelj, hvala Bogu pa ga imam... Što se tiče Milene (Kačavende, kume), ona se borila na njen način. Po meni je prešla granicu, to je njen način. Naravno da se nećemo posvađati, ne znam ko to može da očekuje - kazala je za jedne medije pred samo snimanje, pa se prisetila izlaska iz rijalitija i susreta sa decom, koju je često pominjala kao zadrugarka i zbog kojih je mnogo brinula.  

Ana Ćurčić, Printscreen ,,Amidži šou"
 

- Sa sinom ste videli susret, sa ćerkom je bilo baš baš lepo. Strahovala sam zbog svega... Tu smo zajedno. Nisu mi ništa zamerili, mi smo jedno. Jako teško smo podneli sve to, svi se oporavljamo - objasnila je, pa se dotakla Zvezdana Slavnića i tužbi koje priprema.

„Ništa bez advokata!"

- Majka mi je rekla da pokažem i dokažem svoju istinu. Imam slobodu govora. Ja sam advokate uzela, ne želim bez njih da radim ništa. To mi je primarni cilj, da se fokusiram na to. O tome ću pričati javno, nemam ja šta da krijem. Zvezdana ću kontaktirati samo preko suda i nadležnih organa. Tužbe se pripremaju za sve za šta godinama nisam imala hrabrosti. Moja borba tek sledi, pravda je spora ali dostižna. Nije mi bilo teško da ga prijavim nadležnim organima, sa zadovoljstvom sam to uradila i punog srca. Slavnićima je najdraže što nisam pobedila u rijalitiju. Anđeli (Đuričić) i njemu želim sve najbolje, što dalje od mene i moje porodice - ispričala je.

Po pitanju nasilja koje je trpela od strane Slavnića, dok je još bila u toj vanbračnoj zajednici, izjavila je:

- Ima istine o kojima je Milena pričala, ali ima još toga da se čuje. Bojala sam se Zvezdana u rijalitiju, to je duboka tema, ne želim da pričam o tome sada... Ja jesam njegova žrtva i žrtva nasilja. O tome bih i te kako pričala - zaključila je Ana.

Ana Ćurčić, Printscreen ,,Amidži šou"
 

U „Amidžiju", priznala je da još uvek ne zna koji joj je tačno idući korak. Medijska pažnja joj ne godi posebno, ali veruje da će se snaći. Ukoliko bi mogla sve ponovo - drugačije bi se, kaže, postavila u rijaliti kući, jer nije ušla pripremljena, jaka. Napolju, najavila je i zabranu prilaska kada je Zvezdan Slavnić u pitanju.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike