Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 12.06.2023.

19:15

Ivanović: Napokon počinjemo, neka bude fešta

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović istakao je da je njegov tim spreman za prvu utakmicu finala ABA lige protiv Partizana.

Izvor: B92

Autor:B92

Ivanović: Napokon počinjemo, neka bude fešta
Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Šef struke crveno-belih ima želju da serija bude spektakularna i da pobedi bolja ekipa.

“Napokon počinjemo, posle toliko vremena smo svi željni da počnemo. I navijači, i igrači jednog i drugog tima. Neka bude fešta od košarke, da svi uživamo i da bolji pobedi”, rekao je Duško Ivanović.

Ivanović smatra da je Partizan napadački bolja ekipa, dok Zvezda je bolja u defanzivi.

U svim utakmicama će biti ključ koji kvalitet jedne i druge ekipe će da prevagne. Partizan ima izvanredan napadački kvalitet, a mi smo možda malo bolji u odbrani. Videćemo šta će da prevagne”. kaže Ivanović.

Pred prvu utakmicu finala plej-ofa ABA lige, Crvena zvezda imala je određenih problema sa povredama, Luka Vildosa nije igrao na drugoj utakmici protiv FMP, dok je Ognjen Dobrić odigrao samo osam minuta, a Stefan Lazarević je pred kraj meča dobio udarac.

"Nema nikakvog opravdanja, sutra su svi spremni"

Ivanović je istakao šta može da odnese prevagu u ovom finalu.

Najvažnije je to da moramo da igramo sa mnogo samopouzdanja, da imamo strpljenja i da odgovorimo na sve što Partizan postavi", zaključuje trener Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu