0
Fudbal

from left (TOP) Strahinja Pavlovic Aleksandar Mitrovic Milos Veljkovic Nikola Milenkovic Sergej Milnkovic-Savic goalkeeper Vanja Milinkovic-Savic (DOWN) Nemanja Gudelj Dusan Tadic Andrija Zivkovic Filip Mladenovic Sasa Lukic the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

SRBIN IMA NOVI KLUB: Orlovi imaju još jednog igrača koji će se oprobati u Grčkoj! (FOTO)

Objavljeno: 12.06.23 u 18:11

Biće veliko pojačanje za Zelene

Iako je postojala nada među navijačima Crvene zvezde da bi Filip Mladenović mogao da se vrati u klub koji ga je lanisrao u Evropu, od toga neće biti ništa.

Poslednja informacija koja nam dolazi direktno iz Atine govori da će fudbalski reprezentativac Srbije postati novi igrač Panatinaikosa.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

On je danas u Atini predstavljen kao novi igrač Zelenih, koji su sezonu za nama završili na drugom mestu grčkog prvenstva.

Pre dresa Crvene zvezde Filip Mladenović je igrao za Borac iz Čačka, da bi sa Marakane otišao u Bate Borisov, potom su usledili transferi u Keln, Standard iz Liježa, Lehiju iz Gdanjska dok mu je poslednji klub do odlaska u Atinu bila Legija iz Varšave.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter