0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

NIKOLA JOKIĆ PRED NOVI MEĆ SA MAJAMIJEM: ’Nismo se opustili, to nije dobro!

Objavljeno: 12.06.23 u 09:45

Velika šansa za tim iz Kolorada.

Izabranici Majkla Melouna noćas od 2:30 dočekuju Majami Hit u petom susretu NBA finala. Nagetsi vode 3:1 u seriji i večeras će pred svojim navijačima imati priliku da osvoje prvu titulu u istoriji. Srpski centar Nikola Jokić je predvodio Denver u ovoj seriji, a pred ovaj susret je rekao da se ne opuštaju, jer to nije dobro.

-Spremamo se za utakmicu, kao što smo se spremali za prethodne četiri. Fokus je bio dobar na treningu, svi su se zalagali, svi su bili u treningu. Nismo se opustili što mi je najvažnije, jer ako se opustimo, to nije dobro. – započeo je.

Dodao je rastu iz utakmice u utakmicu.

-Od prve utakmice vidite da bolje komuniciramo, da bolje čitamo situacije i akcije protivnika. Radimo mnogo na strani pomoći, rastemo iz utakmice u utakmicu, pa i u ovom finalu. To je jako bitan aspekt. – naveo je Nikola.

Nastavio i kazao da svi znaju šta treba da rade I koje su uloge.

-Ovo je velika šansa za sve nas, svi to znaju. Refleksija toga je današnji trening na kojem su svi bili maksimalno fokusirani. Verujem da ćemo biti spremni za naredni meč, svi znaju šta treba da radimo i koje su uloge, dobro je što imamo stručni štab i igrače koji sve drže pod konac. Ovo su jako važne stvari za svaki tim, morate da imate dobru komunikaciju. – istakao je srpski centar.

Dotakao se i Melouna

-Nekoliko puta je bio moj gost u Srbiji, dolazio je čak i kada sam igrao za reprezentaciju… Moja cela porodica ga je upoznala i zajedno smo radili neke interesantne stvari. Osam godina se znamo, tokom tog vremena naš odnos je porastao, on je dobar čovek, dobar trener. Uvek dolazi kod nas u goste i to mi znači. – zaključio je Jokić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter