Da li mogu da kažem da sam očekivao da će nam doneti pobedu u finalu? Ne mogu!

Pohvalio je Meloun Brusa Brauna

Trener Denvera Majkl Meloun priznao je da ga raduje to što je ekipa protiv Majamija odlično reagovala na terenu, bez Nikole Jokića na njemu!

Nagetsi su slavilis a 108:95, imaju 3:1 u seriji i na korak su od titule, dok su u ovom četvrtom meču morali da igraju pola poslednje deonice bez Jokića koji je imao pet ličnih grešaka.

– Možda ne igramo prelepu košarku kada Nikola nije na parketu,ali zato igramo odbranu, trudimo se i to se jasno videlo. Momci su preuzeli odgovornost. Majami je otvorio serijom 8:0, a obično kada Nikola nije na parketu, naša igra se raspadne, ali sad u plej-ofu igramo dobro i bez Nikole, momci sjajno igraju i daju sve od sebe. Igrali smo odbranu, sve smo uradili da ih zauustavimo i to je na kraju donelo pobedu – rekao je Meloun.

Posebno je pohvalio Arona Gordona koji je imao 27 poena, te Brusa Brauna koji je meč završio sa 21 poenom.

– Prvo što sam im rekao je da nema slavlja jer ništa nismo uradili. Idemo kod kuće, moramo da pobedimo još jednu utakmicu i to je to. Nismo samo tim koji zavisi od Nikole i Džamala, svi momci su disciplinovani, svi veruju jedni drugima i to je naš ključ uspeha.

– Brus je bio neverovatan, očigledno je bilo da su hteli da izbace loptu iz ruku Džamala i hteli da Brus nešto kreira i on je u tome uspeo. Da li mogu da kažem da sam očekivao da će nam doneti pobedu u finalu, ne mogu, ali sam verovao u njega da može da donese mnogo toga ovo timu – jasan je Meloun.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.