Zelenović: Čak i da ih raspišu, nećemo na izbore

Za 40 dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić je primenio sve mehanizme koje je imao kako bi skrenuo temu sa protesta i shvatio je da nijedan više "ne radi", rekao je poslanik Nebojša Zelenović.
Zelenović: Čak i da ih raspišu, nećemo na izbore
Foto: 021.rs
Kako je naveo za N1, "protesti su sve veći jer narod tačno zna zašto je na njima".
"Vučić je shvatio da način na koji je vodio državu više ne radi. Građani više ne pristaju na njegove manipulacije. On ima rok je do kraja sledeće nedelje da ispuni sve zahteve sa protesta. Mi kao opozicija smatramo da stvari treba da se dovedu do kraja. Očekujemo do kraja sednice skupštine smenu Gašića i smenu REM, a da pre toga REM oduzme frekvencije Pinku i Hepiju. Ukoliko se to ne desi opozicija će ponuditi druga rešenja i drugi plan. Ulazimo u odlučujuću nedelju očekujemo od vlasti odgovre, mogu biti pozitivni ili negativni, pa ćemo spram toga da se odredimo", rekao je Zelenović.
Kaže i da, ukoliko Vučić kojim slučajem bude raspisao izbore, oni neće na njima učestvovati.
 
"Mi nećemo na izbore čak i da ih raspišu. Umesto toga činiću sve što mogu da se ova stvar dovede do kraja. Pričati o izborima ili ostavci Ane Brnabić je običan Vučićev cirkus sa idejom da se diskredituju protesti. To služi da smanji broj ljudi na ulici, ali se taj broj ne smanjuje. Svi koji govore o izborima su oni koji ne učestvuju u protestima niti pozivaju ljude na protest. Građani su sada dobili priliku da steknu vrednosni sud o svakom iz opozicije i da vide tačno sa čim i sa kim mogu da uđu u borbu protiv vlasti", naveo je Zelenović.
  • Laki

    11.06.2023 10:11
    Reakcija na Zelenovicevu izjav
    Zato sto ste nesposobni da se uvvatite u kostac nego samo lajete
  • Penzos

    11.06.2023 07:43
    ???
    Samo da Jovo Bakic nebude u pravu kada je pre oko tri godine rekao da ovi nece pasti na izborima. Ako neko od politicara treba da se obrati narodu onda je to Pavle Grbovic. Obrazovan, recit, umeren i generacijski najblizi vecini na protestima !
  • xqt

    11.06.2023 07:29
    @ Neko iz mase
    Dokaži da su krali! Samo nemoj ovako, rekla mi komšinica Soka!

    Preporučujem vam da ne gledate samo televizije sa nacionalnom frekvencijom i ne čitate državne tzv tabloide. U tom slučaju bi saznali da su na glasačkim listama bili i pokojnici, da su dolazili glasači iz RS sa falsifikovanim adresama, saznali bi ste nešto o bugarskom vozu, itd, itd. U ostalom potrudite se vi uz pomoć komšinice Soke da mi dokažete da su izbori bili regularni, ali, upozoravam vas da bi ste u tom slučaju ostali bez sendviča.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija