Capital.ba

Raiffeisen banka: Održive promjene u cilju većeg zadovoljstva klijenata

10.06.2023. / 11:57

 

  • Poslovnica u Hrasnici preuređena u skladu sa standardima novih digitalnih tehnologija
  • Preuređene i poslovnice u Vitezu i Tesliću

 

SARAJEVO – „U svakom trenutku smo na raspolaganju našim klijentima, pratimo ih i podržavamo ponudom prilagođenih, naprednih usluga koje poslovanje s bankom čine jednostavnijim,saopštili su u Raiffeisen banci.

FOTO: Ustupljena fotografija

“Naša poslovnica u Hrasnici preuređena je u skladu sa standardima novih digitalnih tehnologija što će omogućiti efikasnije poslovanje i unaprijediti iskustvo klijenata”, kažu u Raiffeisen banci.

“Tim iskusnih bankara će biti na raspolaganju klijentima za pružanje personalizovanih finansijskih usluga, a u okviru poslovnice će biti dostupna i ATM zona koja konvencionalne šalterske usluge čini dostupnim u bilo koje vrijeme”, izjavio je Hrvoje Lovrić, direktor Retail prodaje Raiffeisen banke.

Također, klijenti će, kada to žele, korištenjem savremenih uređaja moći podnijeti svoj online zahtjev za usluge Banke te vršiti transakcije korištenjem nekog od Raiffeisen digitalnih servisa.

Banka takođe vodi računa o zaštiti okoline te odgovornu upotrebu resursa kako bi u saradnji sa svojim klijentima novim generacijama osigurala dostojnu budućnost.

Prostor poslovnice je optimiziran te su korišteni materijali koji doprinose zaštiti okoline poput reciklirane plastike i plutanih materijala.

FOTO: Ustupljena fotografija

 

Pored poslovnice u Hrasnici, prvim valom preuređenja obuhvaćene su i poslovnice u Tesliću i Vitezu. Lokacija poslovnica Hrasnica i Vitez ostaje ista kao i ranije, dok poslovnica Teslić svoje usluge pruža klijentima na novoj adresi: Karađorđeva 1,Teslić. PR

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Raiffeisen banka: Održive promjene u cilju većeg zadovoljstva klijenata

    1. RODNA RAVNOPRAVNOST

      Ne volim viditi ni radno mjesto na kom su samo muškarci, ali može li mi neko objasniti kako ovo nije diskriminacija?!