Slobodna zona u Vršcu: Projekcija filma „Prekovremeni rad“

VRŠAC – Treća projekcija u okviru Turneje Slobodne zone, u vršačkom Domu vojske, donosi nam fantastično psihološki nijansiran film koji prati samohranu majku koja ne želi da odustane od boljeg posla i koja nastoji da svojoj deci i i sebi obezbedi pristojan život. Projekcije počinju u 18 časova.

Sinopsis:
Džuli zatičemo u luksuznom hotelu u Parizu, gde kao glavna sobarica užurbano i pedantno sređuje apartmane u kojima noć košta verovatno više nego što ona zarađuje održavajući ih besprekornim. Film čiju režiju potpisuje Erik Gravel smešta Džuli upravo u trenutak nacionalnog štrajka javnih prevoznika i razgovora za posao u struci na koji je upravo pozvana. Počinje njena trka s vremenom, i tu leži ceo zaplet: kao u odličnim akcionim filmovima, ova drama je nabijena tempom koji potcrtava sve one paradoksalne situacije u kojima se svaka osoba može naći – kako obezbediti sebi nešto ako konstatno moramo da ostajemo u zoni komfora da bismo uspeli da preživimo?

Reditelj: Eric Gravel
Uloge: Laure Calamy, Anne Suarez, Geneviève Mnich
Napomena: U slučaju kiše projekcija će biti održana u sali bioskopa KC

 

Ovaj tekst je deo projekta Vršac uživo koji se finansira iz budžeta grada Vršca. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.