07. jun  2023. 19.48  | Izvor: RTV (Đorđe Nikolić)

"Pošta Srbije" - lider u ovom delu Jugoistočne Evrope

NOVI SAD -

"Pošta Srbije" postaće lider u ovom delu Jugoistočne Evrope, kako bi spremno dočekala primenu projekta "Otvoreni Balkan", najavljeno je na proslavi 183. rođendana tog javnog preduzeća u Novom Sadu. Za korisnike poštanskih i drugih usluga, u planu su brojne novine, uključujući i poteze "Pošte Srbije" na podizanju nivoa društvene odgovornosti.

video icon

Sistematizacija radnih mesta je prvi u nizu koraka da "Pošta Srbije" bude konkurentnija i efikasnija na tržištu.

posta

Što se usluga tiče, radi se na povećanju broja paketomata na 1000, obnavljaju se poštanski objekti, a od novina planirana je digitalizacija pojedinih servisa, kao i obnova voznog parka u cilju očuvanja životne sredine.

"S jedne strane uvodimo solarne panele koji će biti ugrađeni u Novom Sadu, Beogradu i Nišu. Paralelno sa tim, planirana je nabavka električnih vozila i na taj način pokazaćemo društvenu odgovornost", rekao je Zoran Đorđević – v.d. direktora JP "Pošta Srbije".

Prvi grad u Srbiji, koji će imati poštanska eko-vozila biće Novi Sad. Kada smo već kod Novog Sada i svima poznatog i nedovršenog objekta u centru, informacija da će se još sačekati na otvaranje "Pošte budućnosti" kako je najavljeno prošle godine, jer se i dalje, po rečima direktora Zorana Đorđevića rešava pitanje imovinsko-pravnih odnosa.