Gradonačelnik Milenković: "Igrači i uprava RK "Vranje 1957" ostvarili istorijski uspeh za Vranje"

Lokalne vesti - Utorak 06.06.2023 - 12:14

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, gradski većnik Nenad Đorđević i pomoćnik gradonačelnika Saša Pešić, organizovali su danas prijem za stručni štab i igrače RK „Vranje 1957“, koji su proteklog vikenda, pobedom nad ekipom „Goč Merkur“ iz Vrnjačke Banje, obezbedili plasman u elitnu Arkus ligu Srbije.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs
„Iskreno i od srca vam čestitam veliki, istorijski uspeh koji se ostvarili za naš grad. 
Ali, doći do samog vrha nije bilo lako. Zajedno smo rešili brojne probleme.
 
Strpljivim radom, odgovornim pristupom, uprave kluba i svih nas, napravili smo stabilnu finansijsku konstrukciju i što je još važnije, zdravu atmosferu.
 
I ubuduće, imaćete podršku ne samo lokalne samouprave i rukovodstva grada, već i lojalnih navijača, jer Vranje zaista ima bogatu rukometnu tradiciju. Mi ćemo u narednom periodu stvoriti još bolje uslove za treninge i nadmetanja.
 
Za sve ono što od nas zahteva takmičenje u Super ligi. Na kraju, želim da vam kažem da smo kao rukovodstvo doneli odluku da, zbog velikog uspeha, klub i igrače nagradimo sa milion dinara, jer ste to zaslužili“, rekao je u svom obraćanju gradonačelnik Milenković.
 
Rukovodstvu Grada, na podršci su se zahvalili i predsednik kluba Predrag Stevanović i trener Saša Radosavljević, koji će, kako se čulo, uprkos brojnim ponudama, ostati u klubu i u naredne dve godine.
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: