Aktuelno

Ovo su najčešći razlozi raskida za svaki horoskopski znak

Devici je bitna karijera i uspeh. Ona želi partnera koji je "na istoj talasnoj dužini", koji shvata njihove ciljeve i snove, ali takođe ima i vlastite. Vaga nikako ne može da podnese dramatičnog i negativnog partnera, a kakva situacija je sa ostalim horoskopskim znakovima, pogledajte u tekstu u nastavku!

Subota, 03.06.2023.

12:59

Izvor: B92

Ovo su najčešći razlozi raskida za svaki horoskopski znak
Foto: fizkes/shutterstock

Podeli:

Ovan

Posesivnost: Ovan ne može da podnese posesivnog partnera, jer su izrazito nezavisni i žele da imaju svoj život i van vašeg odnosa! Želi da ima svoju slobodu i neće tolerisati nekoga ko ga guši, čak i ako to čini zbog ljubavi.

Bik

Nepoštovanje: Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde, tako da svako ko vas ne poštuje, biće izbačen iz vašeg života. Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada nećete gledati na nju na isti način, ako vam ikad, čak i u šali, pokaže nepoštovanje.

Blizanci

Rezervisanost: Bik ne može da bude sa nekim ko nije društven, jer žudi za društvenim životom. Imaju mnogo prijatelja i poznanika, i potreban im je partner koji će umeti da se nosi sa tom vrstom "društvenog pritiska".

Rak

Zatvorenost: Ne možete da budete sa nekim ko je rezervisan i ko od vas krije stvari. Vi ste emocionalni i intuitivni i želite da uvek imate mogućnost da razgovarate sa partnerom. Ne volite tajne.

Lav

Stidljivost: Vi ste uvek u centru pažnje i iako ne možete da budete sa nekim ko vam krade tu pažnju, ne možete ni da budete sa nekim ko to neće ni pokušati! Samouvereni ste i želite partnera koji će vam na neki način pružiti izazov. Ako ste sa nekim ko je stidljiv i rezervisan, osećaćete se kao da u vašoj vezi nema uzbuđenja.

Devica

Neambicioznost: Devici su bitni karijera i uspeh. Žele partnera koji je na istoj "talasnoj dužini", koji shvata vaše ciljeve i snove, ali takođe ima i vlastite. Ako ste sa osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvek ćete osećati kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima.

Vaga

Negativnost: Vi ste pozitivna osoba i uvek mislite kako je sutra bolji dan. Zato vi ne možete da podnesete negativnog ili dramatičnog partnera.

Škorpija

Laganje: Možete prihvatiti sve partnerove mane osim laganja. Laganje za vas znači kraj veze i to je verovatno najbrži način da vas se izgubi – čak i ako je to samo bela laž.

Strelac

Lenjost: Ne možete da budete sa lenjom osobom. Vi ste uvek u pokretu i u potrazi za sledećom ekstremnom avanturom. Ako vaš partner "ne drži korak sa vama", verovatno ćete i dalje da radite sve te aktivnosti bez njega.

Jarac

Neodgovornost: Ne možete da budete sa nekim ko nije odgovoran ili sa nekim ko to ni ne želi. Vi znate šta želite i uvek to i dobijete! Želite nekoga ko će brinuti o vama, jer ste vi oduvek vodili brigu o drugima.

Vodolija

Praktičnost: Vi ste nekonvencionalni, buntovni i pomalo bizarni i ne možete biti sa nekim pragmatičnim ili sa nekim ko ne podstiče vašu kreativnu crtu. Treba vam neko ko će sa vama sanjati i podržati sve vaše snove. Čak i ako to ne razume!

Ribe

Neosetljivost: Vrlo ste osetljivi i emocionalni čak i ako pokušate da to prikažete drugačije! Bezobzirnost ili nebriga za vaše osećaje je dovoljno dobar razlog da odete. Ne možete biti sa nekim ko je sebičan. Treba vam neko ko ima veliko srce!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare