"A šta su tražili za decu i roditelje? Samo ono što je njima potrebno"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su organizatori protesta tražili sve ono što njima treba, a ne deci i roditeljima u OŠ Vladislav Ribnikar.

Izvor: B92

Petak, 02.06.2023.

21:39

On je to rekao gostujući u emisiji Prva tema na TV Prva.

Govoreći o zahtevima protesta opozicije "Srbija protiv nasilja", Vučić je rekao: "A šta su tražili za decu i roditelje? Samo ono što je njima potrebno".

Vučić je komentarisao i to što je TV N1 kažnjena je zbog emisije "Junaci doba zlog", nakon što je REM tražio da regulatorno telo iz Luksemburga proveri kršenje kodeksa u ovom serijalu.

"A ne znaju da sam ja svakog dana Hitler", istakao je on ističući da tajkuni poput Dragana Šolaka neće upravljati Srbijom.

"Moraju da znaju da ću i živ i mrtav, i moja deca, boriti se protiv nasilja. Nikad me nisu uplašili i neće, i oni to znaju", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: