Igor Tudor zvanično otišao iz Marseja: Spreman da preuzme Juventus?!

Naši Vlahović i Kostić bi mogli da od leta imaju novog trenera

Igor Tudor zvanično je napustio Olimpik iz Marseja i oprostio se od kluba, a italijanski mediji su ga već proglasili za prvog favorita u izboru naslednika Masimilijana Alegrija u Juventusu.

Hrvatski stručnjak je obezbedio francuskom klubu učešće u Ligi šampiona naredne sezone, međutim, i on i čelnici kluba su očekivali da će biti konkurentniji u borbi za titulu u Francuskoj, a posebno je razočarao učinak u Kupu, gde su ispali od drugoligaša.

– Ostavljam klub u boljem stanju nego kad sam došao. Odlazim zbog privatnih i profesionalnih razloga. Nisam potpisao ni za jedan drugi klub, nema ljutnje ni prema kome. Dao sam 100 odsto sebe. Bilo je puno neprospavanih noći, radilo se puno. Uprava je puna kompetentnih ljudi, to su ljudi koji znaju put do uspeha – poručio je Tudor na odlasku.

Ipak, čini se da bi vrlo brzo mogao da nađe novi angažman i to u klubu gde je ostavio najveći trag kao igrač. „Tutosport“ ga je još u sredu proglasio za glavnog kandidata za klupu Juventusa, u slučaju da Alegri dobije otkaz po završetku sezone.

Hrvat je nastupao za „staru damu“ od 1998. do 2006. godine, a kasnije je bio pomoćnik Andrei Pirlu, dok je sedeo na klupi torinskog kluba.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.