„Presrećni smo!" Tan Frenc sa suprugom Robom dobio drugo dete (FOTO)

01.06.2023

23:40

2

Par već ima sina Ismaila, rođenog u julu 2021. godine

„Presrećni smo!" Tan Frenc sa suprugom Robom dobio drugo dete (FOTO)
Tan i Rob Frenc - Copyright Profimedia

Poznati dizajner i zvezda serijala „Queer Eye", Tan Frenc, sa suprugomn Robom dobio je drugo dete. Par je dobio sina, kom su udruženim snagama dali ime Ajzak.

- Želimo dobrodošlicu dečaku Ajzaku, rođenom proteklog vikenda - počeo je on svoju objavu na Instagramu, kojom je bebu i predstavio svetu.

- Savršeno se uklapa u našu malu porodicu. I jedno ogromno hvala neverovatnoj surogat majci, koja nam je dala najveći poklon - istakao je, nazivajući ženu koja im je pomogla u ovom procesu ratnicom.

Podsetimo, Tan i Rob imaju još jednog sina, Ismaila, rođenog u julu 2021. godine.

Nedavno, Frenc je za javnost istakao kako sumnja da će mu sin „doživeti šok života" kada stigne mali brat, pa mnogima izmamio osmeh.

- Sve što njega zanima su kolca i traktorčići. To je sve što on zna i ništa ga drugo apsolutno ne interesuje - naglasio je bio za „People".

- Nisam ni ja baš speman za ovu promenu... Biće naporno, ali tako je kako je. Raspametili smo se kada smo čuli da ćemo opet postati roditelji. Plakao sam od sreće, nisam mogao da verujem da smo toliko blagosloveni - otvorio je bio dušu za iste medije.

Po pitanju imena za decu, naglašava, uvek ih je znao.

- Uvek sam to znao i uvek sam baš ova imena voleo. Srećom i Robu su se dopala. U našem domu vlada radost - kazao je bio on.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike